Politică

Cum ar vrea liderul PSD, Marcel Ciolacu, să se desfășoare campania electorală

Vineri, 6 mai, în România s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. *** Va fi o campanie extrem de restrictivă, în Ciolacucadrul căreia, în premieră, partidele își vor deconta cheltuielile la stat. *** Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, este printre puținii politicieni care au scris pe Facebook cum văd ei următoarea perioadă de confruntări politice. ***
Deputatul Marcel Ciolacu scrie pe pagina sa de socializare că vrea o campanie curată, în care să primeze confruntarea de idei, în detrimentul denigrării contracandidatului. Tot el afirmă că, împreună cu echipa sa, este mai preocupat de proiectele puse în slujba buzoienilor decât de atacuri. În ce măsură va fi posibilă o campanie corectă, deputatul face lumină:
[quote_box_center]„Toţi ne dorim o campanie curată, bazată doar pe proiectele candidaților, o reală confruntare de idei. Probabil că acest lucru nu se va întâmpla, aşa cum nu s-a întâmplat Tomamai niciodată. Eu, alături de echipa mea, voi întreprinde o campanie legală, desfăşurată în spiritul şi după litera legii.
Cred cu toată forţa în domnul Constantin Toma. Dumnealui nu a atacat pe nimeni. Şi nici nu o va face. Are alte preocupări, dezvoltă proiecte pentru municipiul Buzău, pe care le prezintă oamenilor în mod direct: crearea de locuri de muncă, relansarea economiei locale, dezvoltarea infrastructurii orașului.
Îl susţin şi pe domnul Petre Emanoil Neagu care, deşi este campanie electorală, are un județ de condus. Lumea nu va sta în loc o lună, buzoienii au nevoie în continuare de asfalt, de apă sau de canalizare. Vă asigur că nici dumnealui nu se va ocupa cu atacuri, ci işi va continua treaba în administrație.
Le doresc succes tuturor candidaților PSD din județ.”, a scris Ciolacu pe Facebook în prima zi de campanie electorală.
[/quote_box_center]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: