Știrile zilei

Cum au ajuns în arest doi tineri din Buzău, înfundați chiar de fata pe care o exploatau

Doi cunoscuți tineri din Buzău au ajuns după gratii după ce chiar una dintre fetele pe care le aveau la produs i-a dat în vileag în fața polițiștilor. Cei doi au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile.

Problemele pentru Edison M și Marian M. zis „Fane Argintarul” au început după ce o tânără din Pogoanele, de pe urma căreia ambii obținuseră câștiguri, a intrat în vizorul polițiștilor pentru practicarea prostituției. Simțindu-se probabil nedreptățită de faptul că tocmai ea, care produsese banii și îi oferise celor doi, a ajuns anchetată de polițiști. Așa că i-a ajutat pe polițiști să ajungă repede la sursa infracțiunii. Este vorba despre doi proxeneți, din municipiul Buzău, care i-ar fi înlesnit femeii practicarea prostituţiei, începând din 2018.

Marți, poliţiştii din Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Buzău, la o persoană bănuită de proxenetism.

În urma documentării activităţii infracţionale a unui tânăr, de 27 de ani, din Buzău, a reieșit că, în perioada aprilie – mai 2020, acesta ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o tânără de 23 de ani din Pogoanele și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției pe teritoriul României.

Din anchetă a reieșit că, în cursul anului 2018, un alt buzoian, în vârstă de 25 de ani, ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către aceeași persoană, atât pe teritoriul României, cât și în străinătate.

Edison şi „Fane Argintaru” au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: