Economic

Cum au construit doi tineri din Buzău un imperiu financiar din shaorma și kebab

Să fii antreprenor în România nu e deloc o treabă ușoară.Taxe, angajați, furnizori, concurență și un amalgam de probleme menite mai degrabă să te descurajeze decât să îți ușureze munca. Sunt însă printre noi și antreprenori care par să fi descoperit acea rețetă a succesului pe care o caută toată lumea.

Jabbar Buzău este una dintre cele mai profitabile afaceri din domeniul restaurantelor de la noi. O spun cifrele raportate la ANAF, din care reiese că frații Simion, patronii, restaurantului, au ajuns la o cifră de afaceri record. În 2019, firma care operează fast-food-urile Jabbar a înregistrat un rulaj de de aproape 94 de miliarde de lei vechi.

  • Profituri anuale de sute de mii de euro.

Profitul raportat în 2019 de administratorii firmei este de numai 1.741.910 lei, adică aproape 400.000 de euro. Vorbim despre bani câștigați din vânzarea produselor atât de cerute de clienți, cu aportul a 60 de angajați.

Firma deschisă în 2014 a bifat creșteri ale veniturilor în fiecare an. Dacă în 2018 cifra de afaceri era de 7.836.245 lei, un an mai târziu se mai adăugau cifrei aproape 1.5 miliarde de lei vechi.

Jabbar a devenit un important jucător nu doar pe piața locală, ci și pe cea națională. Dacă în Buzău conduce detașat topul vânzărilor în domeniul restaurantelor (CAEN 5610), firma celor doi frați a reușit să pătrundă și în top 10 fast-food-uri din România, unde se bate cu giganții în domeniu. Potrivit termene.ro, societatea are o cotă de piață care o așază pe locul al nouălea în clasamentul marilor operatori din industria restaurantelor fast-food.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button