Știrile zilei

Cum au fost întâmpinați reprezentanții PSD Buzău la Cătina

Sâmbătă, în comuna buzoiană Cătina a avut loc o întâlnire electorală organizată de PSD Buzău, în contextul alegerilor din data de 9 iunie 2024. În frunte cu tânărul Cătălin Cojocaru, candidatul PSD la Primăria Cătina, social-democrații din localitate i-au întâmpinat călduros pe oaspeții veniți de la Buzău și din comunele învecinate.

În weekend, PSD și-a continuat turul electoral în județul Buzău, vizitând două comune în care are candidați noi pentru fotoliul de primar. La Cătina, reprezentanții PSD au fost întâmpinați cu gogoși și țuică de Buzău, iar un localnic le-a cântat la fluier un vechi cântec muntenesc.

Lângă masa plină s-au făcut și calcule electorale: „Luăm 80%!”, a promis unul dintre consilierii județeni ai PSD.

Ieri a fost turneu electoral și la Cislău, unde Ion Coman este hotărât să câștige primăria.

Întâlnirea a continuat în satele comunei, unde reprezentanții PSD s-au întâlnit cu locuitorii. Cu sprijin solid de la centru, tânărul candidat Cătălin Cococaru și-a prezentat programul electoral coerent, bazat pe investiții și dezvoltare.

Ulterior, deputatul Romeo Lungu, secretarul general al PSD Buzău, a postat pe facebook o sinteză a activităților de ieri:

La Cătina, candidatul nostru este Cătălin Cojocaru, o persoană activă și dedicată comunității. Cătălin își propune să aducă un suflu nou în administrația locală, mizând pe transparență și implicare civică pentru a rezolva problemele comunității.

La Cislău, îl avem pe Ion Coman, cunoscut pentru implicarea sa activă în viața comunității. Ion vine cu o abordare proaspătă și soluții inovatoare pentru problemele locale, având ca obiectiv principal îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Cislău. Ambii candidați sunt motivați să aducă schimbări pozitive și să asigure un viitor mai bun pentru comunitățile lor.

Cu devotament și determinare, echipa PSD este pregătită să răspundă nevoilor cetățenilor și să implementeze proiecte benefice pentru dezvoltarea locală. 🌹🌹🌹

Pe 9 iunie, PSD are cea mai bună echipă! Votați pentru un viitor mai luminos și o administrație eficientă!”

FOTO:


Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău

Executat de: S.C. NOVEMBER MEDIA SRL – portal www.reporterbuzoian.ro

Cod atribuit de AEP: 21240002

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button