Știrile zilei

VIDEO: Așa arată singurul centru de vaccinare existent pe Valea Slănicului

Inițiativă lăudabilă a primarului comunei Vintilă Vodă, Ion Coman, care a înființat singurul centru de vaccinare de pe Valea Slănicului. Zilnic, aici se imunizează, în medie, 70 de persoane, multe dintre ele venind din alte județe.

La Vintilă Vodă funcționează, de mai bine de un an, unul dintre cele mai moderne centre de permanență din județ. Recent, aici a fost înființat și singurul centru de vaccinare împotriva COVID-19 de pe Valea Slănicului, iar pacienții nu s-au lăsat prea mult așteptați.

În fiecare zi, pragul centrului este trecut de aproximativ 70 de persoane: „Nu toți pacienții sunt din localitățile de pe Valea Slănicului sau din alte localități buzoiene. Avem pacienți care vin și din alte județe sau din București. Cei mai mulți se programează singuri pe platforma de vaccinare și vin la noi cu încredere.”, ne-a povestit primarul Ion Coman.

Centrul de vaccinare dispune de toate condițiile desfășurării unui act medical de calitate, în deplină siguranță. După ce primesc doza de vaccin, pacienții sunt ținuți sub supraveghere, iar un alt medic le urmărește evoluția.

Potrivit medicului Crenguța Barbu, până în acest moment nu s-au înregistrat evenimente neplăcute după vaccinarea în centrul de la Niculești.

VIDEO: ReporterBuzoian.ro

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button