PoliticăȘtirile zilei

Cum i-a întors-o deputatul Ionela Dobrică unei colege de la USR

În an electoral, politicienii nu ratează nicio ocazie de a promova imaginea propriului partid sau a candidatului lansat în bătălia voturilor. Sunt speculate toate micile „păcate politice”, dar niciunul nu este atât de aspru sancționat precum ipocrizia.

Un episod elocvent s-a consumat ieri, la tribuna Camerei Deputaților, de unde deputatul USR Cristina Iurișniți (foto dreapta) le-a vorbit colegilor despre necesitatea promovării femeilor care au scris istorie în diferitele domenii de activitate. Deputatul USR i-a invitat pe colegi să promoveze și să viziteze expoziția fotografică organizată în interiorul Palatului Parlamentului, pentru a le cunoaște pe primele femei din România care au reușit lucruri mărețe.

„Este vorba despre imaginile femeilor care au fost deschizătoare de drumuri ale istoriei României, au modernizat România. Sunt femei care merită promovarea (…)”, a declarat deputatul USR Cristina Iurisniti de la tribuna Parlamentului

Deputatul PSD Ionela Dobrică nu s-a putut abține să nu-i răspundă colegei de la USR. Continuând în același registru feminist, parlamentarul buzoian a fost întru totul de acord cu propunerea Cristinei Iurisniti, ba chiar a mers mai departe cu ideea promovării femeilor care au făcut pionierat:

„Astăzi, de la tribuna Camerei Deputaților, o colegă deputat din partea USR ne-a îndemnat să susținem și să promovăm femeile, să promovăm prima femeie inginer, prima femeie absolventă a Facultății de medicina, iar exemplele pot continua. O inițiativă lăudabilă, mai ales că noi, femeile trebuie să fim mult mai unite și să ne sprijinim mai mult. Așa că vin cu o propunere pentru doamna Cristina Iurisniti Deputat USR BN, să începem prin a promova prima femeie prim ministru din România, doamna Viorica Dăncilă!”, a scris deputatul Ionela Dobrică pe pagina sa de Facebook.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale și se încheie pe data de 9 noiembrie. Ordinea pe buletinele de vot va fi stabilită de Biroul Electoral Central pe data de 29 septembrie prin tragere la sorţi.

Primul tur al alegerilor prezidențiale din 2019 are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button