DE RÂS

Cum i-a păcălit o localnică din Poștă pe militarii și pe polițiștii din filtru

Obligați să stea în case timp de 14 zile, în urma instituirii măsurii carantinei, unii dintre localnicii cartierului Poștă au născocit cele mai îndrăznețe planuri de „evadare”, fie și pentru o oră-două, din focar.

O femeie s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce a ieșit din cartier fără încuviințarea forțelor de ordine.

Se pare că, în dimineața zilei de 11 mai, femeia s-ar fi rugat de oamenii legii să o lase să treacă de filtru, fiindcă are treabă în oraș. Forțele de ordine nu au aprobat, iar localnica s-a întors acasă cu coada între picioare.

Mare a fost surpriza oamenilor legii să se trezească, patru-cinci ore mai târziu, cu aceeași femeie – venind însă de data aceasta nu dinspre casă,  ci dinspre…oraș.

A rămas o enigmă și până astăzi modul în care a reușit femeia să se strecoare pe lângă oamenii legii.

La data de 11.05.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost  înregistrată  o cauză penală având ca obiect infracţiunea de „Zădărnicirea combaterii bolilor ”, prev. de art.  352 alin. 1 Cod penal, reţinându-se faptul că, la data de 04.05.2020, o persoană,  a părăsit, fără aprobare, perimetrul în care este amplasat cartierul Poştă, din municipiul Buzău, aflat în carantină, începând cu aceeaşi dată.

     Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Noi mai avem armată ?!?!
    Mă rog !
    Ce filtrează ăștia în stradă ???
    Praful de pe carosabil ???
    Jalnică meserie 😃😃😃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button