EducaţieȘtirile zilei

Cum îi recompensează Școala și Primăria Gălbinași pe elevii premianți

După muncă, și răsplată! 55 de elevi ai Școlii Gimnaziale Gălbinași au primit o excursie din partea Primăriei, drept recompensă pentru rezultatele obținute în ultimul an școlar.

Ieri, 55 de elevi merituoși și cinci cadre didactice au participat la o excursie școlară de o zi pe traseul Gălbinași- Sinaia- Bușteni- Brașov și retur. Inițiativa le-a aparținut primarului Dumitru Dragomir și directorului școlii, prof. Ștefan Prahoveanu, care au considerat că o excursie ar fi binevenită după doi ani de pauză și că, în acest fel, pot recunoaște și stimula performanța elevilor.

Suma necesară organizării excursiei a fost aprobată de către Consiliul Local al comunei Gălbinași, la propunerea edilului. De altfel, Dumitru Dragomir este un primar atașat de școală, care a pus educația pe una dintre pozițiile fruntașe ale priorităților mandatului său.

Ieri, elevii s-au bucurat de o zi însorită, plină de aventuri, de peisaje de vis, de aer curat de munte și de drumeții prin pădure. Au putut admira arhitectura Castelului Peleș, au urcat voioși spre Cascada Urlătoarea, apoi s-au delectat cu panorama de sub Tâmpa.

Primăria și Școala vor să continue această practică, pentru a stimula performanța și pentru a-i încuraja pe toți copiii să participe cu drag la activitățile școlare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!