Politică

Cum încearcă Ovidiu Anghel să profite electoral de pe urma infectării cu COVID

Considerând probabil infectarea cu coronavirus un bun prilej să mai agațe niște voturi, unii candidați la alegerile ce bat la ușă aleg să speculeze electoral această încercare a vieții. 

De pildă, candidatul PMP Buzău la alegerile parlamentare, Ovidiu Anghel a dat startul unei sarabande de acuzații și invective la adresa oponenților politici direct de pe patul de spital, după ce ar fi contractat temutul virus.

Din textul postat pe Facebook de Ovidiu Anghel reiese că s-ar fi infectat cu COVID-19 și că este internat la spitalul Gârlasi. Demersul său pare a avea însă tentă vădit electorală, de vreme ce niciun cuvânt din cele scrise nu se referă cu adevărat la pericolul reprezentat de virus, ci mai degrabă la vendetele personale față de politicieni care astăzi nici măcar nu se mai află la putere..

Pe scurt, candidatul PMP nu are nimic de reproșat corpului medical (deși admite că a fost plimbat cu salvarea între spitale), în timp ce întregul venin se îndreaptă asupra președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. (?!)

Ceea ce uita Ovidiu Anghel este că sistemul pe care încearcă să-l critice este patronat, culmea, chiar de partenerii PMP-ului de la guvernare. Mai mult,  sloganul „Fără proști în funcții publice” nu numai că este ales complet nefericit, dar nici măcar nu își găsește materializare în propriul program electoral.

Ne pare rău pentru fiecare infectat cu Covid-19, dar un politician nu ar trebui să speculeze niciodată politic o astfel de situație nefericită.

Redăm integral postarea lui Ovidiu Anghel:

Oricât am încercat să mă protejez, m-am infectat cu noul Coronavirus! Sunt internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean și sunt mai bine acum. Vreau să arăt tuturor buzoienilor de ce trebuie să se ferească să ajungă în situația de a fi internați aici.

Nu am nimic să reproșez corpului medical, sunt îngrijit de oameni extraordinari! Dar sistemul, furat și nenorocit, ani la rândul, de PSD-ul lui Ciolacu, este CRIMINAL.

ZIUA 1:

Instalați măcar un computer tomograf la spitalul de infecțioase, că mor oamenii pe capete din cauza virușilor PSD. Ciolacule, te-aștept în secția de infecțioase, să-ți apreciezi realizările din sănătate de 30 de ani!

Buzoienii cunosc realitățile din spitalele buzoiene… Nu pot fi mințiți 30 de ani cu lozinci neocomuniste! Eu am fost plimbat cu Salvarea, infectat cu Covid fiind, ca să pot face un CT la Micro 14…

Rușine Ciolacule! Rușine PSD!

4 comentarii

  1. Dar dacă făceați radiografie pulmonara la Garlasi era vreo problema? Ai avut mofturi sa faci C.T., ca doar nu esti muritor de rand. Acest impostor nu amintește deloc ca soția lui a fost ani de zile directoare la Casa Județeană de Sanatate.

  2. Pe mine m-au trimis la Spitalul Rm.Sarat, infectat fiind, deşi am domiciliul în mun.Buzău ! Mi s-a spus că la „Garlasi ” , unde sunt medici specialisti mai buni decât la Rm.Sarat, şi alte condiții de tratament şi îngrijire, nu ajungi decât „cu atenții bine puse”!. Aşa că, domnule candidat, cât de sus poate urca azi nesimțirea? Şi cu cine eşti coleg de salon? Rusine, dar oare ştii ce este aceea?

  3. Pai Anghel spune un adevra „fara prosti in functii publice ” pt. ca ei si PNL sunt la guvernare si sunt atit de prosti, incompetenti si tupeisti de a distrus tot in tara

  4. Asta a luat virusul de la fetițele lui Romică. Stie el despre ce vorbesc. V-a trecut glonțul pe la ureche acum cativa ani infractorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: