Utile

Cum îţi poţi da seama că Florin Trans este o firmă de încredere

Florin Trans este o companie care activează de mult timp în domeniul transportului auto şi asigură servicii de inchirieri microbuze cu şofer pentru diverse scopuri. Sunt mai multe aspecte care au consolidat imaginea acestei firme şi au făcut-o o alegere de încredere pentru un număr extrem de mare de clienţi, care aleg să revină ori de câte ori au ocazia. Iată cum îţi poţi da seama că Florin Trans este o firmă care merită toată atenţia atunci când vrei să închiriezi un microbuz.

Recenziile din partea clienţilor

Clienţii lasă recenzii atunci când sunt mulţumiţi de servicii, dar şi în momentul în care au reclamaţii sau sunt nemulţumiţi. Florin Trans are un număr foarte mare de recenzii pozitive, multe dintre ele recomandând compania cu detalii despre tot ceea ce oferă. Desigur, nici măcar cele mai mari branduri nu au 100% recenzii pozitive, însă Florin Trans are peste 90% review-uri favorabile, ceea ce înseamnă că merită toată atenţia.

Aspectul maşinilor

Aspectul maşinilor oferite prin serviciul de inchirieri autocare sau microbuze este foarte important pentru că dovedeşte respectul faţă de client, dar şi faţă de valorile proprii ale companiei. La Florin Trans poţi vedea atât pe site cât şi la sediu microbuze şi autocare moderne, de foarte bună calitate şi care respectă cele mai noi norme în materie de confort şi siguranţă.

Serviciul de relaţii cu clienţii

Serviciul de relaţii cu clienţii spune foarte multe despre o companie. La Florin Trans toţi clienţii care apelează la serviciul de relaţii cu clienţii se bucură de o atitudine profesională şi de numeroase sfaturi sau de ajutor din partea echipei pentru a alege maşina potrivită sau traseul recomandat pentru anumite obiective turistice vizate, sau pentru alte tipuri de călătorii. Atitudinea prietenoasă este un alt motiv pentru care clienţii aleg Florin Trans.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button