PoliticăȘtirile zilei

Cum răspunde primarul Toma ATACULUI dur lansat de judecătorul Florescu

Ruptură iremediabilă, între primarul Constantin Toma și unul dintre cei mai apropiați consilieri municipali ai PSD, Constantin Florescu. După eșecul suferit de PSD Municipiu la alegerile prezidențiale, fostul judecător a lansat un atac dur la adresa primarului Toma, acuzându-l de rezultatul slab al organizației pe care o conduce.

Luni dimineață, Constantin Florescu a postat pe Facebook un mesaj extrem de caustic la adresa celui pe care, până nu demult, l-a numit prieten. Pe lângă eșecul din alegeri, Florescu l-a acuzat pe liderul de la Palatul Comunal de „comportamentul umilitor” pe care l-ar aavea în relația cu angajații Primăriei și cu cei ai instituțiilor subordonate:

„O spun sec și fără menajamente:
Rezultatele celor două tururi de scrutin sunt catastrofale pentru PSD Buzău. În cunoștință de cauză, afirm cu toată responsabilitatea că la Buzău, la aceste rezultate slabe, care nu se regăsesc în istoria organizației locale, a contribuit major liderul PSD – Municipiu, primarul Constantin Toma. Argumente:
– comportamentul umilitor, cu frecvență zilnică, al lui Constantin Toma față de funcționarii din Primărie și angajații din societățile subordonate;
– lipsa de respect față de lege, manifestată în majoritatea proiectelor de hotărâre supuse aprobării Consiliului Local Municipal;
– disprețul la adresa membrilor și simpatizanților PSD, pe care știe să îi folosească doar în interes personal.
Iată cum grandomania și beția de putere pot răsturna realități politice construite timp de 30 de ani!” – CONSTANTIN FLORESCU

În replică, la câteva ore de la postarea fostului judecător, primarul Constantin Toma a scris pe rețeaua de socializare un mesaj la fel de virulent, numindu-l pe Florescu „Un personaj jalnic”:

„Iată tocmai acum când PSD-ul a pierdut alegerile prezidenţiale, domnul Constantin Florescu – consilier local PSD, încearcă să se cocoaţe pe necazul partidului doar, doar va fi observat de noua putere!
Mă intrigă mult că vorbeşte de nelegalitatea hotărârilor de CLM, emise în ultimii 3 ani, în condiţiile în care este Preşedintele Comisiei Juridice şi le-a avizat pozitiv pe toate!
Îl rog public pe acest domn să se autodenunţe dacă a fost şi numai o singură hotărâre ilegală!
În ceea ce priveşte afirmaţiile denigratoare privind umilirea şi dispreţul pe care le-aş avea la adresa salariaţilor din Primăria Buzău, din firmele subordonate primăriei sau membrilor şi simpatizanţilor PSD, îi solicit să vină măcar cu un singur exemplu!
Eu chiar respect oamenii şi empatizez cu problemele lor!
La centru, PSD a făcut greşeli mari! Sunt convins că dacă la Buzău nu am fi avut atâtea realizări, scorul pe municipiu ar fi fost mult mai mic. Înainte să arate spre mine, Constantin Florescu ar trebui să arate spre el!
În ultimii 2 ani a lipsit de 8 ori de la şedinţele de CLM iar în campaniile electorale, inclusiv în ultimele două nu a fost prezent în nici un fel!
Domnul Florescu văd că îşi ia paşaport pentru un alt partid.
Dacă asta îşi doreşte, îi vom acorda viza cât mai curând.
Un personaj jalnic!” – CONSTANTIN TOMA

Surse politice susțin că postarea de astăzi a lui Constantin Florescu nu este deloc întâmplătoare și că fostul magistrat s-ar pregăti să bată palma cu un alt partid pentru a candidat la Primărie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Cine nu e de acord cu Toma e impotriva lui. De aia a distrus si partidul. Asta despre Tomita.
    Florescu e captiv unei grupari paguboase, de trista amintire. Pacat de expertiza si reputatia lui; ar fi fost un candidat ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close