Știrile zilei

Cum s-a produs tragedia de pe E85

Trei persoane au ajuns la spital, în această dimineață, după un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme: două autovehicule și trei TIR-uri. Din păcate, un tânăr se află în stare gravă la ATI, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Conform datelor furnizate de IPJ Buzău, dinamica accidentului ar fi următoarea:

  1. Autoturismul de culoare galbenă oprește pentru a vira la stânga pe drumul județean 210, către Sudiți. Pe banda din dreapta, în paralel, se află două TIR-uri care se deplasează înainte;
  2. Din spatele autoturismului galben se apropie SEAT-ul negru condus de Alex, tânărul de 20 de ani, din Vadu Pașii;
  3. Probabil din cauza nepăstrării distanței, SEAT-ul negru nu reușește să oprească la timp și acroșează mașina din fața sa, moment în care este proiectat în TIR-ul din dreapta. De aici ricoșează pe contrasens, unde circula un alt TIR;
  4. În cele din urmă, SEAT-ul tânărului este proiectat în fața unui al treilea TIR, care se afla pe sensul inițial de mers.

Din păcate, în urma impactului, tânărul afla la volan a fost grav rănit, iar acum se află în stare critică la ATI. Tatăl său, aflat și el în mașină, a ajuns la spital cu numeroase contuzii, dar este stabil și conștient.

Un alt șofer, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Detalii, AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Nu cred ca in zona exista banda din dreapta. Este o singura banda si o zona de refugiu pentru cei care virează la stânga. De multe ori sunt încălcate acele marcaje ca si când banda se continua înainte. Șoferii kamikaze ii poți identifica ușor. Ei nu pot fi educați, ci doar ocoliți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!