Știrile zileiUtile

Cum să creezi o atmosferă cozy prin candelabre – pendule

Casa noastră este cuibul nostru, locul în care ne găsim liniștea, unde ne încărcăm bateriile. Atmosfera de acasă ne influențează foarte mult starea și chiar sănătatea, astfel încât este nevoie să acordăm multă atenție detaliilor de design care pot schimba la 180 de grade înfățișarea încăperilor.

Lumina schimbă atmosfera de acasă

Fiecare ființă, pentru a trăi, are nevoie de apă, aer, hrană și lumină. Electricitatea a făcut ca, în afară de razele soarelui, să ne putem bucura de lumină în orice loc, indiferent de oră. Lumina ne ajută să creăm adevărate povești, stări și spectacole, iar acasă este un important element. Pe lângă caracterul ei indispensabil, lumina devine și piesă decorativă, punând în valoare anumite părți ale casei, jucându-se cu piesele de mobilier pentru a crea umbre interesante, pâlpâind suav pentru a da o senzație de căldură și a transforma casa în ACASĂ.

Corpul de iluminat este element – cheie în decor

Lumina de acasă poate fi de variate intensități, culori și la diferite înălțimi, schimbând radical felul în care vedem casa noastră. Și mai interesant este cum și unde amplasăm lumina, ce corp de iluminat alegem, acesta având pe lângă rolul funcțional, și unul decorativ. Un corp de iluminat ales bine se potrivește stilului de design al casei și, după gust, se integrează perfect în decor sau sparge monotonia și atrage atenția și în timpul zilei, când „se odihnește”.

Pentru camera de zi, bucătărie sau holuri, o variantă potrivită de corpuri de iluminat ar fi pendule. Lustrele pendule sunt elemente agățate de tavan destinate iluminatului ambiental (lumina clasică folosită pentru întreaga încăpere), dar pot fi folosite și pentru iluminat de accent, pentru masa de dining sau o insulă din bucătărie, de exemplu. Acestea au un singur bec și pot avea abajururi metalice, din lemn sau textile, fiind versatile și compatibile cu orice stil de design. Un corp de iluminat de o asemenea simplitate și eleganță schimbă complet spațiul în care este folosit. Atât prin utilitate, cât și prin scopul decorativ, pendula creează linii interesante și un ambient plăcut.

O modalitate foarte bună de a crea atmosfera cozy cu ajutorul acestor lustre este să alegem becuri cu intensitate mică și nuanțe calde, pentru a avea mai multe surse de lumină care să îmbrace frumos camera, fără sa fie obositoare, sau imaginea clasică și lipsită de personalitate a unui bec puternic ce luminează stingher din tavan. Prin mai multe pendule dispuse în părți diferite ale tavanului, care luminează simultan cu o intensitate mai blândă, aducem în căminele noastre sentimentul din ce în ce mai prețios de acasă.

Dacă vrei să aduci o piesă centrală, statement, cel mai bine optezi pentru candelabre. Poți alege un candelabru modern, simplu sau unul sofisticat, amplu, cu detalii strălucitoare și accesorii interesante, un element de accent al camerei. Un candelabru dă oricând aerul de interior scump, aristocrat, lasă o imagine de design îngrijit și pregătit minuțios, deși poate că restul pieselor sunt simple. Candelabrul poate marca interiorul, fiind decor de sine stătător, dar poate transforma modul în care este difuzată lumina.

Unde să cauți lustre candelabre pendule

Dinamic-Electric vine cu orice model de pendulă de care ai nevoie, lustră suspendată cu un singur bec, de orice dimensiune, lungime, culoare sau formă. Fie că vrei să ai același model în toată casa, ori să alternezi modele sau să ai designuri diferite pentru fiecare încăpere, găsești pendule pentru orice gust și nevoie.

Deci, când vine vorba de o casă cozy și o iluminare prin lustre pendule, Dinamic-Electric poate fi soluția pentru tine. Din cele peste 140 de variante de pendule, poți alege ce îți place mai mult pentru a crea atmosfera pe care ți-o dorești.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button