Utile

Cum să îți transformi baia într-o încăpere modernă, mobilată cu gust?

Baia este una dintre încăperile care prezintă o utilitate crescută în orice locuință. Mobilarea acesteia îți poate da multe bătăi de cap, mai ales dacă dorești îmbini utilul cu plăcutul. O baie modernă, mobilată cu bun gust și cu un aspect elegant și totodată ordonat în permanență este ușor de obținut astăzi când ai atâtea variante din care poți alege.

Obiectele sanitare, obiectele de mobilier sau accesoriile, toate au un rol important în amenajarea unei băi așa cum îți dorești.

Cum să alegi mobilierul pentru o baie modernă?

După instalarea obiectelor sanitare care sunt absolut necesare în această încăpere, te poți ocupa de alegerea mobilierului cu ajutorul căruia să definești stilul dorit. Atunci când alegi mobilierul pentru baie, consultă cele mai noi tendințe în modă și caută să definești stilul pe care îl dorești. Tipul de mobilier, materialul din care este acesta realizat și culoarea sunt, de asemenea, elemente importante pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi mobilierul de baie. Gândește-te dacă dorești dulapuri baie și de câte ai nevoie sau dacă dorești rafturi suspendate pentru un stil scandinav, dacă ai nevoie de o oglindă simplă sau de una cu spațiu de depozitare inclus, dacă vrei un dulap pentru mașina de spălat sau ce alte obiecte de mobilier îți permite spațiul de care dispui să alegi.

Ce piese de mobilier și accesorii sunt necesare pentru o baie ordonată?

Simpla alegere a unei oglinzi cu spațiu de depozitare inclus sau cu lumini încorporate poate face diferența între un stil clasic în amenajarea unei băi și unul modern, în care spațiul pare aerisit, iar toate obiectele sunt puse la locul lor. Este important ca baia să aibă suficientă lumină pentru a părea un spațiu aerisit și pentru a beneficia de tot confortul necesar, de aceea este indicat să te asiguri că în fiecare colțișor ai o sursă de lumină de care să te folosești.

De asemenea, este indicat să ai un dulap în care să depozitezi prosoapele, de preferat cu mai multe etajere, pentru sortarea acestora, un dulap pentru soluțiile de curățat, unul pentru produsele pentru baie, respectiv unul pentru produsele de înfrumusețare. Pentru a avea mereu totul la îndemână și extrem de ordonat, poți alege dulapuri cu sertare sau cu etajere pe care să pui cutii de diverse mărimi.

Pe lângă alegerea mobilierului, alege accesoriile și obiectele de decor care să te ajute să creezi un spațiu plăcut, relaxant, în care să petreci timpul într-un mod plăcut: decor cu licheni, covoare de baie pufoase cu protecție antialunecare etc.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: