Utile

Cum să vinzi sau să cumperi o mașină prin contract-auto.ro

Daca vrei sa vinzi sau sa cumperi un automobil in deplina siguranta, lucrurile pot decurge extrem de simplu si facil atunci cand ai posibilitatea de a realiza un contract de vanzare-cumparare in timp util.

Iar pentru a face asta poti apela la o metoda cu totul inovativa, pentru ca s-a lansat platforma www.contract-auto.ro care iti faciliteaza intregul proces.

Platforma ajuta la crearea de contracte auto, astfel incat gasesti intr-un singur loc acel document necesar pentru a finaliza o tranzactie cu succes. Accesarea platformei este pe deplin gratuita, iar contractul este adaptat prevederilor legale ce sunt in vigoare. Bineinteles, completarea si legalizarea efectiva a acestuia va fi contra cost, insa costurile aferente sunt extrem de reduse, permitandu-ti sa-ti manevrezi cu usurinta bugetul, mai ales cand vanzarea sau achizitia unei masini impune deja un buget destul de ridicat.

Poti economisi in ceea ce priveste birocratia si crearea contractului de vanzare-cumparare cu pana la 50% atat timp, cat si bani.

Care sunt pasii pentru a cumpara o masina ?

Primul pas e sa iei legatura cu vanzatorul masinii, respective cumparatorul, astfel incat sa cadeti de comun acord asupra tranzactiei efective. Stabiliti in detaliu toate costurile si disponibilitatile automobilului in mod transparent, pentru a va asigura ca nu veti intalni probleme.

Siguranta oficializarii tranzactiei si respectiv primul pas efectiv in procesul de vanzare-cumparare este realizarea contractului de vanzare-cumparare mentionat anterior. Acum il puteti face mai simplu ca niciodata, chiar si online.

Acest lucru este posibil prin intermediul platformei contract-auto.ro care, in functie de viteza dumneavoastra de scriere si de adaptare la tehnologia moderna, poate fi completat in cateva minute.

Realizand acest pas mic veti dispune aproape instantaneu de contractul necesar astfel incat masina sa fie vanduta la orice ora din zi sau din noapte, fara probleme sau impedimente, cu succes.

Nu mai trebuie sa stati la cozi, nu mai aveti grija ca va “sufla” o persoana in ceafa, ca sunteti presati de timp pentru a va rezolva si alte probleme importante. Economisiti foarte mult timp, dar iata ca puteti economisi cu succes si bani.

Contractul este livrat instantaneu dupa confirmarea platii, care urmeaza a fi realizata prin intermediul unui card. Nu-ti fie teama!

Platile se realizeaza prin binecunoscutul sistem de plati Netopia, astfel incat orice tranzactie se va realiza in deplina siguranta. Tranzactia e pe deplin transparenta si corecta, astfel ca afli toate detaliile inainte de finalizarea acesteia, plata realizandu-se doar prin confirmarea ulterioara personala.

Site-ul este user-friendly pentru toti utilizatorii, chiar si atunci cand nu te bucuri de o conexiune generoasa la internet. Acesta a fost atent optimizata astfel incat sa poti deschide si sa completezi formularul indiferent de dispozitivul pe care-l detii, fie vorba de un telefon sau de un calculator.

Formularul este mult mai simplu de accesat spre deosebire de cel de pe site-urile oficiale ale autoritatilor.  Acum, tranzactionarea de masini este mult mai simpla prin contract-auto.ro.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button