Știrile zilei

Cum se simte Ciprian Marin și ce au decis prietenii lui

Solidarizare în rândul apropiaților lui Ciprian Marin, bărbatul de 33 de ani rănit în explozia produsă ieri în blocul de pe Aleea Insulei. Prietenii au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru bărbatul rămas pe drumuri, oricine putând contribui cu sume de bani sau cu materiale de construcție. În tot acest timp, Ciprian se află internat la un spital din capitală, iar medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea sa.

Explozia care i-a distrus locuința lui Ciprian și a avariat încă cinci apartamente s-a produs duminică dimineață, din cauza unei scăpări de gaze la un convector. Tânărul a povestit că a intrat în bucătărie și și-a aprins o țigară, moment în care locuința sa a sărit în aer.

Colac peste pupăză, bărbatul trecea printr-o perioadă foarte grea, după ce soția sa l-a părăsit în urmă cu câteva săptămâni și s-a mutat împreună cu fetița pe care o au împreună într-un alt apartament. Cu o zi înainte de nenorocirea care i-a distrus casa, Ciprian și-a petrecut ziua cu fiica sa. Fetița l-a vizitat acasă și au petrecut câteva ore bune în apartamentul în care după câteva ore avea să se producă deflagrația.

Bărbatul a avut mare noroc că a scăpat cu viață din explozia care a spart geamurile mașinilor și ale blocurilor din vecinătate. În ciuda rănilor suferite, el se răspunde bine la tratament, iar medicii sunt optimiști în privința șanselor sale de recuperare:

„Este mai bine; este la București. Azi am luat legătura cu părinții lui care sunt acolo. Are ceva arsuri, dar doctorii spun ca se va reface aproape complet.

Am vorbit cu tatăl lui sa deschidă un cont dacă cineva va dori sa ajute cu bănuți. O să asiguram și un spațiu de depozitare dacă vor fi oameni care vor dona materiale, mobilă sau alte obiecte. Ciprian nu mai are absolut nimic…”, a transmis un prieten al bărbatului.

Mai multe detalii despre campania de ajutorare a lui Ciprian pot fi obținute accesând pagina dedicată acestei cauze.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button