Politică

Cum și-a încheiat primarul Toma discursul de învestitură

Ședință solemnă, astăzi, în amfiteatrul din Parcul Tineretului, acolo unde consilierii locali aleși la scrutinul din 27 septembrie au depus jurământul. Primarul Constantin Toma a susținut o alocuțiune în fața celor prezenți.

Astăzi, la ora 13:00, noii consilieri și primarul în funcție au participat la ședința de învestitură, în cadrul căreia fiecare ales a trecut pe la pupitru și, cu mâna pe Biblie, a jurat că va face tot ce îi stă în putere pentru binele cetățenilor municipiului Buzău.

La ședință au mai participat subprefectul Vasile Alecu, secretarul Consiliului Local, Eduard Pistol, Înalt Preasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei și comandantul Garnizoanei Buzău.

Ședința a avut un caracter solemn. Singurele intervenții le-au aparținut celor doi invitați speciali, Arhiepiscopul Ciprian și generalul-maior Dragoș Dumitru Iacob.

Cu vocea gâtuită de emoție, primarul Constantin Toma a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au acordat votul, dar și familiei care l-a sprijinit necondiționat: „Mulțumesc, Rodica!”, au fost ultimele cuvinte ale edilului, adresate, desigur, soției sale.

Ședința s-a desfășurat fără participarea presei, dar a fost transmisă pe pagina de Facebook a municipalității:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button