Economie&Business

Curs de calificare în Cosmeticã, la Buzãu

În curând se va desfãşura în Buzãu cursul Cosmeticã, curs la care locurile sunt limitate, iar cei interesaţi încã se mai pot înscrie . Cursul de calificare este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei şi oferã aplicaţii teoretice, dar mai ales practice în salonul de specialitate amenajat şi pus la dispoziţie de firma organizatoare în locaţia proprie.

Cursul este susţinut de specialişti în domeniu, traineri pregãtiţi cu ani de practicã şi cu dorinţa de a transmite celorlalţi din experienţa acumulatã. Cursul are o importantã componentã practicã, competenţele dobândite în urma parcurgerii cursului de Cosmeticã organizat de Profesional New Consult sunt suficiente şi necesare practicãrii acestei meserii în saloanele de specialitate.

Puteţi urma acest curs în cadrul profesional New Consult alãturi de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia sã vã formaţi într-un domeniu nou sau sã vã specializaţi, dacã deja aveţi cunoştinţe de cosmeticã.

Noţiuni de epilat, împachetãri, îngrijire ten, mãşti cosmetice, tratamente cosmetice, noţiuni privitoare la tipurile de ten şi modalitatea de îngrijire şi întreţinere a acestora sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui curs.

IMPORTANT !!! urmând cursul de Cosmeticã oferit de Profesional New Consult puteţi obţine diplome acreditate atât în România cât şi în UE, aşadar puteţi profesa oriunde în Europa aceastã meserie extrem de solicitatã pe piaţa muncii.

Pentru ȋnscrierea la curs vã puteţi adresa centrului de studii şi formare profesionalã Profesional New Consult din Buzãu la urmãtoarele coordonate :

telefon contact : 0765.190.000, 0784.333.777,

sau puteţi remite un email la adresa : [email protected]

web : www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul firmei din Buzãu, str. Broşteni, bl. i2, parter, lângã magazinul Penny Market.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare în Buzãu sunt:

Curs Machiaj ;

Curs Stilist Protezist Unghii;

Curs Stilizare Sprâncene ;

Curs Dermopigmentare ;

Curs Aplicare Gene False, fir cu fir, 2D, 3D .

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close