AnunțuriȘtirile zilei

Curs de fotografie organizat ȋn Buzău

Nu rataţi unul dintre ultimele locuri disponibile pentru cursul de Fotografie desfãşurat în Buzău, curs organizat de Profesional New Consult ce se adreseazã tuturor celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniu, dar si  iubitorilor de frumos, pasionati de aceasta arta. Invata regulile de baza si experimenteaza, dezvolta-ti tehnica, surprinde cadrul perfect, apasa butonul si declanseaza emotii, inscrie-te la curs! Cursul de Fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca dupa absolvire vei obtine o diploma acreditata cu care vei putea profesa ca fotograf atat la nivel national, cat si international.

De asemenea, cursul se adreseaza celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţă, dar şi celor care doresc sa se initieze in acest domeniu.

Componenta principalã a cursului este cea practicã, acesta desfãşurându-se atât în sala de curs, dar şi în naturã, în aer liber, fiind abordatã atât fotografia de interior, cât şi fotografia de exterior, peisajul, portretul.

Dacã doriţi sã cunoaşteţi tainele fotografiei şi sã obţineţi o diplomã acreditatã, soluţia o reprezintã cursul de fotografie organizat în Buzău, ce vã propune sesiuni teoretice, dar mai ales practice. Cursul este susţinut de formator cu experienţã în domeniu, preţul cursului putand fi achitat si in rate.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult – Buzãu, la telefoanele 0765.190.000, 0726.579.328

email: [email protected]

website : www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Inspector Resurse Umane (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/ )

            Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã

(https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/ )

Curs Contabilitate

(https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/ )

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close