Știrile zileiUtile

Curs Stilizare Sprâncene – tehnica Henna Spa

Nu rataţi ocazia de a participa la unicul curs acreditat Stilizare Sprâncene, pensat profesional (pensat, tuns, vopsit, realizat forma ideală) în cadrul cãruia, revoluţionara metodã, Henna Spa este abordatã şi însuşitã de participanţii la curs. Susţinut în cadrul firmei Profesional New Consult, centrul Buzãu, cursul se adreseazã tuturor celor ce doresc sã înveţe tehnicile profesionale de lucru pentru a practica legal activitatea de stilizare sprâncene, pensat, în saloanele profesionale dar şi celor care, doresc sã îşi însuşeascã tehnica autopensatului, stilizându-şi astfel sprâncenele şi evitând cheltuielile suplimentare. Costul cursului atractiv şi posibilitatea de a fi achitat în rate, face ca acest curs sã fie unul de interes pentru piaţa de beauty din Buzãu şi nu numai.

Câteva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul cursului sunt :

  • tehnica realizãrii unor forme ideale ţinând cont de geometria feţei;
  • cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materia pensatului şi stilizatului sprâncenelor;
  • cunoaşterea intrumentarului de lucru şi folosirea corectã a acestuia;
  • vopsirea corectã a sprâncenelor;
  • armonizarea dorinţei clientului cu forma corectã de sprâncene;
  • tips&tricks;
  • soluţii pentru îndreptarea sprâncenelor compromise;
  • tehnica autopensatului .

Formatori cu experienţã îndelungatã ce au format de-a lungul anilor sute de cursaţi condiţii de studiu excelente şi materialele profesionale folosite în cadrul cursului sunt motive suficiente pentru a participa la acest curs ce pune accent în proporţie de 90% pe elementele de practicã, atât de necesare în practicarea cu succes a acestei activitãţi.

Cursul de Pensat Profesional, demareazã în perioada urmãtoare iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0765.190.000, 0784.333.777, de asemenea puteţi remite un email la adresa : [email protected], sau la sediul firmei din : Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Machiaj;

Curs Coafor;

Curs Stilist Unghii;

Curs Masaj.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button