Știrile zilei

CUTREMURĂTOR: „Stătea întinsă pe jos, cu capul pe calea ferată”

Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău a distribuit, pe pagina de Facebook, o postare tulburătoare. Un jandarm din Călărași a salvat de la moarte în ultimul moment o femeie care voia să își pună capăt zilelor pe calea ferată.

Întâmplarea relatată de Jandarmerie este de-a dreptul copleșitoare. Ea prezintă imaginea unei femei disperate, stând așezată cu capul pe șina de tren, gata să își încheie socotelile cu viața.

Șansa ei s-a numit plutonierul major Eugen Comisarof de la Jandarmeria Călărași, care, fără să pregete, a sărit în ajutorul femeii care nu voia să se ridice cu niciun chip. „15 secunde sau diferența între viață și moarte!”, a scris jandarmul.

Locuiesc în apropierea căii ferate – zona 10 nivele din Călărași. După ce am terminat munca, am luat-o pe soția mea de la serviciu și împreună ne-am îndreptam către casă. Am ajuns repede acasă, asta-i avantajul să locuiești în Călărași. Chiar glumeam cu soția în mașină că, ar trebui să ne potrivim ceasul după personalul Călărași Ciulnița…în fiecare zi, fix la 5 fără zece trece prin fața blocului nostru, cu zgomotul ală, însă ne-am obișnuit. N-am apucat bine să cobor din mașină când, dinspre șinele de cale ferată, am auzit țipete și larmă, oameni care încercau să-mi spună că cineva este intins pe calea ferată și refuză să se ridice. N-am avut timp să mă uit la ceas, însă ca prin vis am auzit-o pe soția mea care mi-a spus că se vede trenul. În situații din astea n-ai timp să te găndești prea mult…acționezi și asta am făcut și eu. Am ajuns la șine și într-adevăr, o femeie stătea întinsă pe jos, cu capul pe calea ferată și refuza să se ridice. Am incercat să vorbesc cu ea, însă în zadar, în timpul asta, un băiat, să fi avut 20 de ani, a venit din spate, a imobilizat-o și împreună cu el am reușit să tragem femeia de pe șinele de tren. La nici 15 secunde a trecut si trenul!”, a scris plutonierul major, Eugen Comisarof pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5