Utile

CUTREMURĂTOR: Un bărbat s-a sinucis după ce și-a înjunghiat soția!

Traficul pe DN2 E85 a fost blocat azi-dimineață la ieşire din Dumbrăveni spre Râmnicu Sărat, din cauza unui grav accident de circulație în care şi-a pierdut viaţa o persoană. Câteva ore mai târziu, s-a constatat că este vorba despre o sinucidere.

Potrivita Ziarul de Vrancea, bărbatul care a provocat accidentul de pe E 85 s-a sinucis, după ce, în această dimineaţă, şi-a înjunghiat soţia. Femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) în jurul orei 07.00, cu diagnosticul „plagă înjunghiată cervical dreaptă, cervical anterior, retro auricular stâng și brat stâng, prin agresiune” şi a fost internată la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean.

Din primele informaţii, se pare că cei doi soţi erau în divorţ. În această dimineaţă, bărbatul şi-a înjunghiar soţia, după care s-a urcat la volanul maşinii, iar la ieşirea din Dumbrăveni a provocat teribilul accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa. Bărbatul lucra la Camera de Comeţ, iar soţia sa într-o fabrică de confecţii. Cei doi au împreună un băiat.

În jurul orei 07:00, bărbatul  de 54 de ani, din Vrancea, s-a urcat la volanul autoturismului Opel Astra și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un tir care circula din direcţia opusă. Materialul integral poate fi citit AICI.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button