Știrile zilei

Dacă îl vedeți, sunați imediat la acest număr!

UPDATE: Bărbatul a fost găsit teafăr în zona Micro III, grație implicării cetățenilor care au aflat despre cazul său.

A dispărut „băiatul cu laptele”. Persoanele care îl văd sau care au cunoștință despre locul în care s-ar afla sunt rugate să anunțe familia la numărul de telefon: 0724. 188. 373.

Marian Voicilă este un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Fundeni-Zărnești, cunoscut de mulți buzoieni drept „băiatul cu laptele”. Rămas orfan în urmă cu mai mulți ani, băiatul a ajuns în grija unui frate mai mare, fermier în localitatea amintită.

De peste cincisprezece ani, Marian face naveta între Fundeni și Buzău, încărcat cu lapte și brânză pentru clienții săi fideli. Produsele sunt din gospodăria fratelui care l-a crescut și care are grijă de el.

De ieri, fratele lui Marian nu mai are liniște. După o ceartă banală la telefon, băiatul a ajuns acasă, a lăsat sticlele goale și a dispărut fără urmă, spre disperarea familiei, care nu are nicio veste de la el:

„Nu a plecat niciodată de acasă. Ne temem de ce-i mai rău. Ieri l-am mustrat puțin la telefon, fiindcă mi se pare că a cam căzut în patima <păcănelelor>. De ieri nu avem nicio veste de la el, nu ne răspunde la telefon și nu știm unde s-ar fi putut duce, pentru că ne are doar pe noi.”, ne-a povestit fratele lui Marian.

Rudele vor anunța acum și poliția pentru a da de urma băiatului. Cei care au informații despre Marian sau cunosc locul în care s-ar afla sunt rugați să contacteze familia.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5