CORONAVIRUS

„Dacă nu se vor lua măsuri, vor mai exista multe astfel de accidente”

Noaptea, șoselele din Buzău sunt adevărate capcane. Șoferii își riscă viața cu fiecare kilometru parcurs, din cauza sălbăticiunilor care se plimbă în voie pe carosabil. Doi tineri din Buzău au trăit coșmarul vieții lor după ce și-au distrus mașina în urma impactului cu un porc mistreț.

Evenimentul rutier s-a produs în zona Vernești, acolo unde se intră în linie dreaptă, iar șoferii apasă mai tare pedala de accelerație. În cazul celor doi tineri, nici nu a fost nevoie de viteză, fiindcă deodată, un porc mistreț a ieșit în fața mașinii. Partea din față a autoturismului s-a făcut praf, în timp ce animalul de peste 100 de kilograme a zburat câteva zeci de metri, fiind proiectat pe câmp.

  • Pasagerii au scăpat teferi.

Din fericire, cele două persoane aflate în mașină au scăpat nevătămate. Autoturismul a fost însă avariat, iar pagubele vor fi suportate acum de către proprietar: „Dacă nu se vor lua măsuri, vor mai exista multe astfel de accidente în zona Cândesti – Vernești.”, a scris pe Facebook un martor al accidentului de sâmbătă seară.

Incidente similare au mai avut loc în zonă. Anul trecut, o tânără profesoară de religie și-a pierdut viața într-un tragic accident produs noaptea, pe DN10, la Sătuc (Berca). Șoferul mașinii era chiar fratele victimei, preot în Unguriu. El a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp, după impactul cu un porc mistreț care le-a ieșit în față.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!