AnunțuriȘtirile zilei

Dacă doriți să deveniți proprietar de taxi în Buzău

Să fii proprietar de taxi în municipiul Buzău nu e tocmai la îndemâna oricui, indiferent de banii de care ai dispune. Iar asta pentru că municipalitatea eliberează un număr limitat de autorizații, pentru a ține lucrurile sub control și a face afacerea rentabilă.

Șansele să devii proprietar de taxi în Buzău sunt destul de reduse, având în vedere că Primăria nu mai eliberează autorizații peste numărul stabilit prin regulament. Sunt antreprenori care renunță la afacere și vând mașina cu tot cu „bulină”, însă cazurile sunt rare.

În această perioadă însă, în Buzău sunt disponibile două autorizații de taxi pentru cei care doresc să își creeze un astfel de  business. Singura mențiune este că autorizațiile sunt pentru autoturisme electrice sau hibride și vor fi valabile începând din luna august.

ANUNȚ PUBLIC

Municipiul Buzău are disponibile 2 autorizații taxi pentru autoturismele taxi hibride sau electrice cu următoarele numere de ordine 446 și 453. Data limită până la care pot fi depuse cererile de participare la procedură este 30 august 2019.

III. Documentele care trebuie depuse sunt următoarele

 1. cerere de participare la procedura de atribuire
 2. declarație pe proprie răspundere că deține autorizație de transport valabilă
 3. declaraţia pe propria răspundere că deţine sau va deţine, în termen de maximum 6 luni, autovehicule, pe tipuri, în proprietate sau în temeiul unui contract de leasing, cu precizarea criteriilor de departajare pe care le îndeplineşte fiecare pentru obţinerea punctajelor;
  4. certificatul de înmatriculare auto şi cartea de identitate auto, în cazul când transportatorul autorizat declară că deţine autovehicule la data depunerii declaraţiei;
  5. scrisoare de garanţie în cuantum de 5% din valoarea cu care va fi achiziţionat autovehicul (în baza facturii proforma), în cazul în care transportatorul autorizat declară că nu deţine autovehiculul la data depunerii declaraţiei.
  IV. Data anunţării rezultatului atribuirii va fi 3 septembrie 2019.
  V. Începând cu data de 17 septembrie 2019 va fi demarată procedura de eliberare a autorizaţiilor taxi.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button