Politică

Dan Barna (USR) vorbește despre concedieri la stat

Vicepremierul Dan Barna a declarat marţi, la Digi FM,  că vor fi restructurate instituţiile care au apărut de-a lungul timpului pentru a oferi ‘sinecuri’.

„Suntem în etapa  de identificare şi de clarificare a atribuţiilor reale şi a celor formale pe mai multe tipuri de instituţii, tocmai pentru că o parte dintre ele tot s-au adăugat de-a lungul timpului: „Hai să mai creăm o instituţie ca să mai aibă şi X o sinecură în diversele academii de pseudo-oameni de ştiinţă” şi alte lucruri care nu sunt decât ventuze bugetare. Or, acolo sperăm să ajungem la o categorie pe care să putem să o restructurăm, pentru că nu au funcţionalitate reală”, a declarat Barna.

Multe dintre companiile de stat sunt într-o disperată nevoie de restructurare, tocmai pentru că cifrele lor financiare sunt negative, adică ele trăiesc pe banii celorlalţi… CITEȘTE MAI MULT PE www.dcnews.ro

loading...

Un comentariu

  1. Ar fi foarte bine! Sunt zone, mai ales în administrație unde colcăie de angajați fără rost! Dar este greu, având în vedere că acolo toți sunt rude între ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button