Fără categorie

Daniela, buzoianca devenită SINGURA femeie din țară care face asta

Nu există meserie a bărbaților pe care femeile n-o pot face. O dovedește Daniela Teișanu, șofer pe o autospecială pentru colectarea deșeurilor menajere în cadrul RER SUD SA. Ceea ce o face specială față de alte reprezentante ale sexului frumos care șofează pe alte tipuri de mașini este caracteristica traseelor de colectare a deșeurilor.

O șoferiță care conduce un taxi sau un autobuz are trasee ce traversează arterele principale ale municipiului, având la dispoziție benzi de circulație generoase. Daniela Teișanu conduce o masină de mare tonaj în spatiile restrânse dintre blocuri, croindu-și drum printre masinile personale ale locatarilor cartierelor buzoiene, autovehicule inghesuite in parcari foarte mici, unde se regasesc platformele special amenjate pentru colectarea deseurilor menajere sau reciclabile.

Manevrarea unei autospeciale care colecteaza deseuri de la platformele din cartierele urbei este o provocare si pentru un sofer profesionist, cu atat mai mult pentru o femeie. Curajul, determinarea si siguranta de sine sunt esentiale atunci cand o femeie se afla la volanul unei autospeciale. Aleile inguste si labirintice dintre blocuri, garnisite cu masini mici si pline de copii care alerga sunt provocarea din fiecare zi a Danielei Teișanu. Se poate spune pe buna dreptate ca este deschizatoare de drum intr-o ramura a meserie de sofer profesionist, dedicata exclusiv bărbatilor.

De altfel din datele pe care de detinem, Daniela este singura soferita de autospeciala din tara.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.