CORONAVIRUS

A dat cu biciul!

Nu știm dacă a vrut să îi biciuiască simbolic pe cei care l-au mătrășit de la conducerea PNL, însă în mod clar a demonstrat că are niște abilități.

Prezent astăzi la Consiliul Județean, medicul Adrian Zoican a asistat la concertul de colinde de la finalul ședinței. Nu și-a putut stăpâni curiozitatea și a vrut să încerce biciul copiilor dinntr-un ansamblu folcloric. Consilierul județean a demonstrat însă că nu este nici pe departe un novice, reușind să acompanieze, cu pocniturile de bici, Plugușorul micuților veniți de la Gura Teghii.

Șeful de la UPU n-a rămas supărat pe colegii din PNL. De altfel, după demiterea din funcția de președinte al organizației municipale,  el a transmis un mesaj de bun-simț:

 „Vă multumesc tuturor membrilor BPL (dizovlat marți seară – n.red.) care au fost alături de mine în această perioadă. A fost o onoare pentru mine sa fiu liderul organizatiei. Sărbătorile de Craciun sa va aduca liniste în casă, sanatate, fericite, bunastare si multe, multe realizari profesionale si fie ca noul an sa ne gaseasca mai intelepti! Sarbatori fericite!”, a transmis consilierul judetean al PNL, Adrian Zoican.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Mai exista azi bun simt în politica? Bine ar fi, eu nu cred, dar am stima pe, dl, doctor, dar dacă nici PNL nu vrea un șef doctor, care partid ar vrea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: