Știrile zilei

„De 20 de minute stăm la semafor și nu se mișcă nimic”

Traficul se desfășoară îngreunat pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, din cauza unui protest al taximetriștilor care cer desființarea unor stații de taxiuri și amenajarea unora în alte locații din oraș.

Peste 50 de taximetriști și-au dat întâlnire în parcarea de la Kaufland Eroilor. Au stat câteva zeci de minute acolo, după care au pornit pe bulevardul Unirii.

„Stăm de 20 de minute la semafor și nu se mișcă nimic”, ne-a scris o tânără buzoiancă blocată în trafic.

Coloanele de mașini se întind din zona Unirii Sud până dincolo de intersecția cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

Vom reveni cu detalii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Este important ca autoritățile locale să ia în considerare aceste probleme și să găsească soluții pentru a îmbunătăți fluxul de trafic și pentru a reduce timpii de așteptare la semafoare. Acest lucru poate include ajustarea sincronizării semafoarelor, îmbunătățirea infrastructurii de transport public, promovarea alternativei deplasării cu bicicleta sau pe jos, sau alte măsuri care pot îmbunătăți mobilitatea și reducerea poluării.

  2. Draga Maria,
    Cu exemple de „sistematizare” si solutii gasite de Toma precum str. Transilvaniei, aleea Industriilor si b-dul Unirii nu o sa avem in veci imbunatatiri ale fluxului de trafic: mai ramane doar ca, in afara benzii speciale destinate autobuzelor sa mai fie creata inca una, pentru utilizare exclusiva de catre Salvare, Pompieri sau Politie, iar noi, cetatenii obisnuiti sa facem multa miscare, deplasandu-ne pe jos sau cu bicicleta ! Asta ne dorim ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!