Politică Știrile zilei

De ce a demisionat senatorul Bădulescu | Varianta oficială

Fostul liberal Dorin Bădulescu n-a rezistat nici doi ani în PMP, formațiune politică cu ajutorul căreia a fost ales senator de Buzău la scrutinul din 11 decembrie 2016. El a demisionat din partidul lui Eugen Tomac, însă neagă cu vehemență faptul că plecarea sa ar avea legătură cu o viitoare înregimentare politică în rândurile ALDE.

Astăzi, senatorul buzoian a ținut să dezmintă informațiile apărute în presă, potrivit cărora plecarea sa din PMP va fi urmată de migrarea către alt partid politic. În acest sens, ex-liberalul a transmis următorul comunicat de presă:

„Ieri, 27.06.2018, mi-am prezentat demisia din cadrul Partidului Mișcarea Populară. Deși cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit alimentând și mai mult speculațiile cu privire la trecerea către o altă formațiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele trei săptămâni.
Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecții, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului și incompatibilitatea cu aceasta.

Câteva elemente esențiale ale incompatibilității merită amintite:
– percepția de adversari și tratamentul în consecință datorită refuzului de a candida la congres pe moțiunea actualului președinte;
– anunțul de excludere a colegului meu deputat de Buzău despre care am aflat din presă;
– atacurile unor colegi deputați la adresa mea;
– direcționarea unor mesaje “pe surse”, din interiorul PMP, la posturi de interes național, cu privire la posibila mea plecare la alt partid (deși nu aveau legătură cu realitatea) cu scopul de a mi se compromite imaginea publică;
– schimbarea de marți, 26.06.2018, a conducerii filialei Buzău și aducerea la șefia organizației a unui domn deputat de Galați, persoană cu care eram în conflict de mai mult timp;
– votul de abținere din 26.06.2018 a colegilor deputați pe legea medierii (deși se cunoștea faptul că sunt mediator și sprijin această profesie).

Cum era firesc în această situație, am transmis demisia mea către Secretariatul General al PMP, fără a mă înscrie în alt partid.

În final, ca o dovadă în plus a atitudinii defăimătoare și a managementului defectuos de care dă dovadă noua conducere, fără cea mai mică ezitare, aseară, comunicatori ai PMP au plasat în spațiul public la ore de maximă audiență, ideea că aș fi fost exclus din PMP cu două săptămâni în urmă, ceea ce întărește faptul că am luat cea mai bună decizie.”, a transmis senatorul buzoian.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */