AdministrațiePoliticăȘtirile zilei

Cum a ajuns avocatul liberal Lucian Sălcuțan reprezentantul municipiului Buzău la Compania de Apă

În ședința Consiliului Local de vineri, inițiativele primarului Toma, referitoare la managementul Companiei de Apă, s-au bucurat de susținere din partea majorității consilierilor. Printre acestea se numără și numirea în calitatea de reprezentant al municipiului Buzău în cadrul Adunărilor Generale ale companiei a avocatului Lucian Sălcuțan. Primarul Constantin Toma spune că l-a ales pe avocatul liberal datorită profesionalismului său și grație proceselor câștigate pe drept comercial de-a lungul timpului.

În cadrul ședinței a fost votat un pachet de măsuri referitoare la Compania de Apă, în cadrul căreia Consiliul Local nu mai putea lua nicio decizie, deși este acționar majoritar cu peste 75% din părțile sociale. Avocatul liberal a explicat care va fi mandatul său și care sunt căile legale de înlocuire a actualului management:

„Referitor la procedurile legale, depinde foarte mult atitudinea directorului general. În condițiile în care domnul Tescaru răspunde solicitării domnului primar (de a demisiona – n.red.), poate să-și dea demisia mâine, iar poimâine se pot lua decizii referitoare la numirea unui alt director general sau poate exista cealaltă variantă, în care va uza de toate tertipurile legale sau mai puțin legale, pentru a lungi acest proces. Oricum, procedura tot se va încheia în acest sens, cu schimbare, numai că va dura mai mult.”, a precizat avocatul.

În încheiere, răspunzând probabil unor „săgeți”, fostul candidat liberal la Primăria Buzău a admis că va reprezenta, într-adevăr, o „gașcă”, formată din toți buzoienii nemulțumiți de calitatea și de prețul apei livrate de Compania lui Tescaru.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button