CulturăEducaţieȘtirile zilei

De ce merge astăzi primarul Constantin Toma la Liceul „Alexandru Marghiloman”

Vineri, la ora 10:00, la Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman” din municipiu va avea loc prima „Oră de Istorie pentru Centenar”, parte a unui program amplu de sărbătorire a o sută de ani de la Marea Unire. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Buzău și se va desfășura, anul acesta, în aproape toate școlile din municipiu.

O serie de reputați scriitori și istorici buzoieni vor ajunge în fața elevilor pentru ale vorbi despre „Marea Unire” și despre România. Astăzi, la ora 10:00, primarul Constantin Toma, va merge în fața elevilor adunați în amfiteatrul liceului din Dorobanți pentru a le vorbi despre marea personalitate a lui Alexandru Marghiloman.

Edilul șef va merge astăzi în fața liceenilor însoțit de istoricul și scriitorul Valeriu Nicolescu. Miercurea viitoare, cei doi sunt așteptați la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”.

La întâlniri pot participa nu doar elevi și cadre didactice ale școlii, ci și buzoieni care vor să se bucure de activitățile dedicate sărbătoririi Anului Centenar.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [193.51 KB]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: