Cultură Educaţie Știrile zilei

De ce merge astăzi primarul Constantin Toma la Liceul „Alexandru Marghiloman”

Vineri, la ora 10:00, la Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman” din municipiu va avea loc prima „Oră de Istorie pentru Centenar”, parte a unui program amplu de sărbătorire a o sută de ani de la Marea Unire. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Buzău și se va desfășura, anul acesta, în aproape toate școlile din municipiu.

O serie de reputați scriitori și istorici buzoieni vor ajunge în fața elevilor pentru ale vorbi despre „Marea Unire” și despre România. Astăzi, la ora 10:00, primarul Constantin Toma, va merge în fața elevilor adunați în amfiteatrul liceului din Dorobanți pentru a le vorbi despre marea personalitate a lui Alexandru Marghiloman.

Edilul șef va merge astăzi în fața liceenilor însoțit de istoricul și scriitorul Valeriu Nicolescu. Miercurea viitoare, cei doi sunt așteptați la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”.

La întâlniri pot participa nu doar elevi și cadre didactice ale școlii, ci și buzoieni care vor să se bucure de activitățile dedicate sărbătoririi Anului Centenar.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */