Sport

De ce s-a grăbit URBIS să asfalteze la Crâng?

În perioada 16-22 septembrie 2018, Buzăul găzduiește etapa intermediară a UEFA Regions Cup, competiție destinată fotbalului amator. Pentru a-i primi pe oaspeții străini așa cum se cuvine, municipalitatea buzoiană a decis să dea o față nouă stadionului „Gloria”.

Lucrările au început cu înlocuirea gazonului și au continuat cu asfaltarea incintei și a trotuarului din fața stadionului. Zona arată acum așa cum trebuie, iar competiția poate începe.

AJF Buzău este cea care organizează turneul, asta după ce selecționata județului a câștigat, în luna iunie, etapa intermediară desfășurată în Slovacia. La turneul final se vor califica ocupantele primului loc din toate cele 8 grupe intermediare.

Aflată la ediția cu numărul 11, UEFA Regions Cup este o competiție dedicată echipelor practicante de fotbal amator, organizată de UEFA. Gazda turneului final va fi selectată de către forul european din rândul celor 8 echipe care vor obține calificarea.

Turneul este programat în vara anului viitor.

Cele 8 echipe care se vor califica la turneul final vor fi împărțite în două grupe de câte patru. Cele două formații care vor câștiga grupa din care fac parte se vor întâlni în finala competiției.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button