PoliticăȘtirile zilei

Andi CRISTEA: De la Bruxelles, în personalul de Buzău!

Andi Cristea poate fi orice, dar mai puțin un prețios transformat peste noapte de funcția importantă pe care o ocupă. Pedanteriile saloanelor de la Bruxelles nu l-au schimbat deloc, iar funcția deținută timp de aproape cinci ani în capitala Europei a venit doar ca o confirmare că buzoianul nostru poartă în sine germenii unei cariere diplomatice de mare perspectivă.

Din punct de vedere politic, în România ultimilor ani, în dreptul cuvântului „europenism” puteai așeza foarte bine cuvântul „sceptic”. Viața grea a românilor nu a mai lăsat loc de exaltare în fața valorilor europene, iar integrarea a rămas un simplu termen steril, sub potopul de neajunsuri.

Dar România, țară membră cu drepturi depline în UE, a continuat să ducă o politică de apărare a valorilor tradiționale, în acord cu normele impuse de Bruxells și respectând legislația existentă în aproape toate statele membre. Andi Cristea, unul dintre cei mai activi europarlamentari români, are 37 de ani și, probabil, cel mai bun CV în urma celor cinci ani de mandat.

Andi Cristea nu este însă omul care să se laude și nici îndrăgostitul de propria persoană în mediile de socializare. A scăpat însă câteva imagini pe Facebook, pe care le redăm aici, cu mențiunea că noi nu vedem nicio diferență între Andi Cristea, cel din trenul de Buzău și Andi Cristea din aeronava de Bruxelles:

Două ore mai târziu:

„Am ajuns la Buzau, dupa o fascinanta discutie cu domnul Iulian Ene, inginer de cale ferata, diriginte de santier, buzoian si el, de la care am aflat cum sta treaba cu metroul din Drumul Taberei (hai cu automatizarile, ca infrastructura e gata, intarzieri din cauza contestatiilor in justitie). Domnul Ene a insistat sa ma duca cu masina acasa, am stabilit sa vedem la Bruxelles, nu raman dator

Andi Cristea figurează pe locul nouă al listei PSD la europarlamentarele din 26 mai. Cristea se bucură de sprijinul liderului PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close