Știrile zilei

DE NERECUNOSCUT! | Postarea despre Buzău care s-a viralizat (foto)

Buzăul a prins viață tocmai când natura se pregătea de repaus! Principalele sensuri giratorii din oraș au fost „pictate” în culorile toamnei de către o echipă de specialiști de la Urbis-Serv.

Începând de ieri, o postare de pe pagina de Facebook a societății din Crâng atrage toate privirile. Imaginile cu cele patru ronduri amenajate în culori de toamnă s-au viralizat rapid, buzoienii fiind fermecați de splendoarea peisajului ce pare de nerecunoscut.

Postarea firmei a primit sute de like-uri și distribuiri.

Explicația a fost furnizată tot de către reprezentanții firmei. Potrivit acestora, cele mai importante patru sensuri giratorii din oraşul Buzău au fost refăcute, lucrările de amenajare fiind realizate de muncitorii de la Urbis Serv, coordonaţi de un peisagist.

Printre rondurile refăcute se numără şi cel în care este amplasată statuia lui Don Quijote din inox, unul dintre cele mai exotice monumente urbane din România.

Pe lângă factorul estetic, stratul de mulci – format din paie, frunze, resturi vegetale și rumeguş – are rolul de a păstra umiditatea prin scăderea evaporării şi de a împiedica creşterea buruienilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button