EconomicSport

De unde ne cumpărăm bicicletă în Buzău?

E libertate și e bucurie. E modul eficient și responsabil de a feri Pământul de poluare. Mersul pe bicicletă este o ocazie excelentă de a petrece timp în natură, de a feri mediul înconjurător de emisiile de CO2 și, totodată, de a îmbunătăți starea de sănătate a organismului. 

Pe măsură ce restricțiile generate de pandemie se relaxează, oamenii preferă mersul cu bicicleta în detrimentul transportului în comun, scrie Agenția France Presse într-un reportaj realizat cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei, serbată pe 3 iunie . Dacă „Europa se urcă pe biciclete”, nici buzoienii nu se dezic de această tendință, iar acest lucru este dovedit de numărul mare de bicicliști de toate vârstele care au umplut pistele special amenajate din oraș.

AFISPORT, cel mai important jucator din domeniu, confirmă creșterea vânzărilor în ultima perioadă și își așteaptă clienții cu o gamă variată de biciclete și accesorii, echipamente de ciclism și articole fitness. Aici găsiți totul pentru Mens sana in corpore sano, iar cei mici nu sunt deloc neglijați. O gamă largă de articole pentru copii precum cărucioare, premergătoare, biciclete și chiar pătuțuri sau alte obiecte practice de la renumiți producători la nivel european precum DHS, Coccole, Jolly, Devron , Cube , Cannondale , Sram , Shimano sunt prezentate de consultanți cu experiență în vânzări care te ajută să faci mereu alegerea potrivită. Gama variată de produse, profesionalismul cu care sunt prezentate și prețurile imbatabile fac din AFISPORT unul dintre cele mai mari și apreciate magazine din țară în acest domeniu.

Odată cu relaxarea măsurilor generate de pandemia de coronavirus, oamenii au simțit nevoia de mișcare, iar AFISPORT vine în întâmpinarea acestei nevoi, încercând să îmbine cel mai bun raport calitate preț. Din 2011 este un jucător în branșă și s-a bucurat de succes încă de la lansare, însă succesul se cladește în fiecare zi, cu fiecare client mulțumit. Dacă veți trece pragul magazinului, pe lângă gama variată de produse, prețurile de producător pentru bicicletele DHS, DEVRON ȘI AFISPORT veți remarca profesionalismul personalului care încearcă să afle nevoia clientului și să îi ofere produsul potrivit.

Pentru a te bucura de o bicicletă de calitate câțiva ani este recomandat să o cumperi dintr-un magazin specializat precum AFISPORT, așa vei putea beneficia de recomandările personalului calificat care îți va explica criteriile după care trebuie să îți alegi mijlocul de transport pe două roți. Consilierii de vânzări de vor ajuta să alegi bicicleta potrivită pentru tine și să întelegi că aceasta nu este un obiect fashion, ci un element cu ajutorul căruia faci mișcare. În showroom-ul AFISPORT Buzau, situat în Aleea Industiilor, nr 8, în apropierea magazinului Brico Depot vei descoperi biciclete dedicate mersului în oras, biciclete ideale pentru munte sau biciclete pe care le poți folosi în cazul în care vrei viteză.

Nu sunt de neglijat nici elementele de protecție spun consultanții de vânzări. O cască de protecție pentru biciclete sau o pereche de mănuși pot face diferența între viață și moarte în cazul unui accident. Dacă ai de gând să circuli pe drumuri publice sau accidentate, casca poate fi aliatul numarul 1, chiar dacă ți se pare că nu arați prea fashion, ne avertizează x, consultant de vânzări în showroom-ul AFISPORT.

În ceea ce privește normele de siguranță și calitate , legislația europeană impune norme minime, însă în românia există numeroase produse de proastă calitate, care nu îți ofera protecția și calitatea de care ai nevoie. Dacă te-ai hotărât să achiziționezi o bicicletă pentru tine sau pentru copilul tău și nu cunoști detaliile despre aceste vehicule pe două roți, apelează la sfatul specialiștilor, mergi la AFISPORT.

Important de știut este că studiile recente au demonstrat că zece minute de mers pe bicicletă în fiecare zi îmbunătățesc articulațiile, 20 de minute sunt suficiente pentru a întări sistemul imunitar, 30 de minute îmbunătățesc  ritmul cardiac, 40 de minute ajută la dezvoltarea capacității respiratorii, 50 de minute accelerează metabolismul, în timp ce o oră are efect asupra stării generale, a stresului și a greutății. Dacă la toate cele amintite adăugăm faptul că în pandemie mersul pe jos sau cu bicicleta sunt recomandate ca măsuri secundare de prevenire a infectării cu noul coronavirus nu ne rămâne decăt să analizăm oferta, să găsim consultantul care să ne ajute să achiziționăm exact ceea ce avem nevoie și să trecem la pedalat.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button