EducaţieSport

De Ziua Mondială a Educației / DJST Buzău organizează cros în Parcul Tineretului

Faza județeană a competiției este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria municipiului Buzău. Crosul va avea loc în Parcul Tineretului, începând cu ora 10:00. Pe agenda directorului Romeo Lungu mai figurează, în săptămâna 01-05 octombrie, următoarele activități:
  1. În data de 01.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „ ZIUA SPORTULUI SCOLAR ” faza judeteana-fotbal, baschet, jocuri recreative. Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Cozieni si  DJST Buzau. Competiţia va avea loc la baza sportiva a Scolii Gimnaziale Sala Sporturilor BuzauCozieni, începand cu orele 10.00.
  1. În data de 02.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „ SPORT SI SANATATE LA CISLAU ” faza judeteana-fotbal si jocuri recreative. Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Cislau si   DJST Buzau. Competiţia va avea loc pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale Cislau, începand cu orele 09.00.
  1. În data de 03.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „CUPA MARACINENI ” faza judeteana-fotbal gimnaziu. Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Maracineni si   DJST Buzau. Competiţia va avea loc pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale Maracineni, începand cu orele 10.00.
  1. În data de 04.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „CUPA BECENI” faza judeteana-fotbal si tenis de masa. Competitia este organizată de Liceul Beceni si DJST Buzau. Actiunea va avea loc la baza sportiva a Liceului Beceni incepand cu orele 09.00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close