Știrile zilei

Decizie a Poliției Locale, după ce doi bătrâni s-au prăbușit pe trotuar

Patronul unui magazin din zona Școlii Nr. 11 a fost sancționat de Poliția Locală după un incident în care au fost implicați doi vârstnici.

Întâmplarea a avut loc miercuri seară, pe strada Pietroasele din Buzău. Un buzoian care a asistat la întreaga scenă a povestit că doi oameni în vârstă, care mergeau încet pe trotuar, s-au împiedicat de o scara metalică a unui magazin, ce ocupa o bună parte din trotuar.

S-a întâmplat pe str. Pietroasele, aproape de intersecția cu str. Chiristigii,vis-a-vis de Școala nr. 11, în fața unui chioșc cu răcoritoare. Un tânăr inimos i-a ajutat pe cei doi să se ridice. Erau loviți și cu hainele murdare de noroi. Acea scară nu se vedea, în zona ei fiind întuneric beznă. Am înțeles că acolo nu a fost singurul eveniment de acest gen. Edilii orașului ar trebui să se sesizeze și să ia măsuri, scara fiind amplasată pe domeniul public.”, a scris Mirel A. pe Facebook.

Foto: Șansa News

Astăzi, echipaj de la Poliția Locală Buzău s-a deplasat la fața locului și a constatat că scara chioșcului de răcoritoare reprezintă un pericol pentru pietoni. Firma a fost sancționată, iar administratorului i s-a pus în vedere că îndepărteze scara în următoarele zile.

Ani de zile, administratorul societății a ocupat domeniul public fără a avea aprobare și numai implicarea cetățenilor în urma unui eveniment nefericit a condus la îndreptarea situației.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button