Administrație Știrile zilei

DECIZIE a Primăriei Buzău privind pistele pentru biciclete

Recent, primarul Constantin Toma a anunțat că toate străzile din municipiul Buzău care vor intra în proces de modernizare vor fi prevăzute cu piste pentru bicicliști. 

Edilul a precizat că a emis o dispoziție specială ce prevede ca toate străzile care se amenajează începând din acest an să respecte modelul Căii Eroilor, care este prevăzută cu piste pentru biciciști. Primarul a decis să încurajeze mersul pe bicicletă în detrimentul mașinii și a declarat că este dispus să vină cu bicicleta la serviciu.

Există acum o tendință în Buzău și nu o puteți nega. Când vremea le-o permite, buzoienii circulă cu bicicleta, iar noi avem datoria de a le crea condițiile necesare. Calea Eroilor este cel mai bun exemplu. Am dat dispoziție ca toate străzile să fie prevăzute, de acum înainte, cu piste pentru biciclete.”, a anunțat edilul Constantin Toma, un susținător al mișcării și al practicării sportului de masă.

În viitor, trei artere din Buzău vor intra în reabilitare și modernizare, grație unui proiect cu finanțare europeană. Este vorba despre Bulevardul Unirii, Aleea Industriei și strada Transilvaniei, o importantă poartă de intrare în oraș, dinspre Brașov.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5