Știrile zilei

DEFINIȚIA DEZASTRULUI: Imagini de azi, din Micro XIV

Peisaj dezolant în cartierul buzoian Micro XIV. Zeci de gunoaie zac aruncate chiar lângă platforma supraterană inaugurată de RER în urmă cu doar o săptămână la capătul autobuzului 7.

Deșeurile menajere au fost lăsate lângă platformă de către locatari care ori n-au mai găsit loc liber în containere, ori nu s-au mai sinchisit să o facă.

Pe Facebook au apărut fotografii însoțite de un mesaj critic la adresa Primăriei Buzău, deși pare evident cine se face vinovat de existența acestei situații.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

7 comentarii

  1. Daca pentru gunoiele aruncate langa tomberon avem titlul DEFINIȚIA DEZASTRULUI, mă întreb după un cutremur mai serios si câteva blocuri de locuințe distruse ce titlu vom avea? Nu invocati cuvintele dezastru, cataclism de parcă le doriți.

  2. Ca si idee este foarte buna,dar gurile de umplere se blocheaza,iar ideea amplasarii lui in statia de maxi taxi ocupand 2 locuri de parcare si langa o unitate de alimentatie publica e geniala.Daca cei responsabili de amplasarea lui ridicau privirea se gasea un loc pe terenul din spatele blocurilor.

  3. O platforma pentru un cartier…unde sa le pui? În portbagaj și cauți tot orașul un tomberon…pentru ce plătim atâția bani lunar? Sa ne plimbam cu gunoiul în brațe? Sunt la 600 metri de bloc și sunt pline. Unde sa.l duc? Înapoi acasă? Pe cele din piața nu le vedeți că put și sunt pline de resturi din piața…asta nu e important nu? Rusine…

  4. Ca si idee, colectarea selectiva a deseurilor este foarte buna.Gurile de umplere ale containerului se blocheaza, iar ideea amplasarii lui in statia de maxi-taxi ocupand doua locuri de parcare si langa o unitate de alimentatie publica este geniala. Daca cei responsabili de amplasarea containerului se uitau mai atent in spatele blocurilor, la nici 50 de m e un teren viran unde se putea amplasa.

  5. Cred ca instalarea camerelor de supraveghere si aplicarea de amenzi a celor ce nu se conformeaza sa puna gunoiul unde-i este locul ar fi o solutie buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button