Politică

Deputatul Cezar Preda îi răspunde dur lui Iohannis: „Executat silit pentru datorii la chirii și datorii de campanie”

Deputatul PDL Cezar Preda îl critică în termeni duri pe liderul PNL, Klaus Iohannis, după anunțul privind denumirea noii formațiuni rezultate în urma fuziunii cu PDL.VASILE BLAGA - CONFERINTA - BUZAU
Parlamentarul buzoian afirmă că nu știe cine l-a mandatat pe Iohannis să preia PDL și să îi schimbe denumirea, însă crede că partidul lui Blaga va face opoiție serioasă în cadrul alianței:

„Nu știu cine i-a promis domnului Iohannis și nu știu cine l-a mandatat să preia PDL la cheie, dar de astăzi va avea o problemă cu PDL-ul”, a declarat sâmbătă Cezar Preda.

În altă ordine de idei, Preda a precizat că „un proiect de dreapta ar fi fost minunat, dar nu în felul în care îl vede domnul Iohannis. Domnia sa, care se pricepe la afaceri imobiliare, vede fuziunea cu PDL la fel cum se pricepe mai bine. Adică PNL cel vechi deja executat silit pentru datorii la chirii și datorii de campanie se pricopsește cu partidul la cheie care, la Buzău, are două sedii proprii și toate datoriile sunt achitate la zi”, a mai spus Cezar Preda.

În încheiere, deputatul a mai arătat că, în acest context, este foarte posibil să se înregistreze din ce în ce mai mute demisii din PDL.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button