PoliticăȘtirile zilei

Deputatul Ionela Dobrică: „Guvernul „Amână tot” se opune dublării alocațiilor”

Ionela Dobrică, deputat PSD: Guvernul „Amână tot” se opune dublării alocațiilor copiilor

Guvernul „Amână tot” se opune dublării alocațiilor, demonstrând că interesul românilor nu se numără printre prioritățile PNL, declară Ionela Dobrică, deputat PSD.

Deputatul reamintește faptul că în februarie 2019 PNL a cerut dublarea alocațiilor iar PSD a găsit soluții în acest sens. Mai apoi, în decembrie, înțelegând nevoile pe care le au copiii din țara noastră, PSD a avut inițiativa de a dubla din nou alocațiile, doar că de această dată PNL s-a opus într-un mod rușinos pentru că deputații liberali au scos cartela din aparat și nu au votat. Chiar și în aceste condiții legea a fost adoptată și promulgată datorită PSD.

 „Guvernul „Amână tot” se opune dublării alocațiilor. Pentru mine, sincer, nu este nicio surpriză, pentru că PNL nu a demonstrat niciodată de când e la guvernare că ar dori să pună interesul românilor pe lista de priorități. Ei au alte priorități, au avut grijă până acum să reprezinte interesele băncilor și marilor companii, nu și interesele românului de rând.”, susține Ionela Dobrică.

Potrivit ministrului Muncii, Violeta Alexandru, alocațiile copiilor nu pot fi crescute acum întrucât legea a fost promulgată de președintele Iohannis după ce Bugetul pe anul 2020 a fost adoptat. Astfel, guvernul PNL ne promite că banii pentru creșterea alocațiilor vor fi prinși la rectificarea bugetară care va avea loc în această vară.

„Argumentul doamnei Violeta Alexandru este complet fals. Observ astfel că guvernul „Amână tot” începe să și mintă de tot. Guvernul ar putea oricând să dubleze alocațiile, nu trebuie așteptată venirea verii. Dacă alocațiile nu sunt dublate astăzi, acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că nu există voință politică. Copiii nu vor beneficia de această dublare a alocațiilor pentru că nu vrea PNL, acesta este mesajul adevărat pe care liberalii îl transmit românilor.”, completează Ionela Dobrică.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

 1. Ati lasat numai jaf in urma voastra si conturile goale plus datorii cu nemiluita si acum aruncati pisica in curtea astora ca nu vor sa dea banii la copii ???!!! Cat puteti sa fiti de meschini si ieftini frate ?????!!!!

 2. Vorbeste de interesele omului de rand , despre alocatii , pai mai ordinara de femei dintr-un ordinar de partid voi chiar nu va lasati pana nu va scoate de la suflet si ultimul boschetar analfabet. Cel mai amarat primar care face parte din acest partid tot are o masina luxoasa si o casa si odraslele aranjate , rusine !

 3. De ce vă certați pe seama partidelor, aceste găști mafiote, mai bine treceți de partea Meritocrației, formă superioară de democrație, și haideți să dăm de pământ cu partidele și politicienii!
  Nu vedeți, că doar ură și dezbinare produc pentru popor?!
  Un popor unit reușește, unul dezbinat se prăbușește!
  Ce mai așteptați, o minune???
  Chiar voi sunteți minunea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close