PoliticăSportȘtirile zilei

Deputatul Marcel Ciolacu deschide o RANĂ veche / Ce s-a întâmplat în pauza meciului Gloria-Poli Timișoara din 2003?

Candidatul PSRO la Primăria municipiului, Ion Viorel, a fost suspendat din fotbal și obligat să plătească o amendă uriașă pentru aranjarea unor OLYMPUS DIGITAL CAMERAmeciuri. Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, arată că problema cea mai mare a Buzăului nu o reprezintă excluderea antrenorului Gloriei, ci faptul că Buzăul nu mai are echipă de fotbal din cauza intereseor financiare ale unor oameni.
Concret, secretarul Camerei Deputaților se referă la barajul pentru calificarea în Divizia A, meci disputat în 2003 de către divizionarele secunde Gloria Buzău și Poli Timișoara. Returul a fost câștigat de către bănățeni, după ce Gloria a condus la pauză, fapt ce a generat un val de controverse. La acea vreme, a fost luată în calcul și ipoteza blatului.
„Cea mai importantă problemă acum pentru Buzău nu este că Ion Viorel a fost suspendat, ci că Buzăul nu mai are echipă de fotbal.
Semnalul de alarmă a fost la meciul de calificare a Gloriei Buzău la Timișoara, unde echipa noastră a pierdut, după ce a condus la pauză. În 2003, meciul acela important “a fost jucat la pauză”. Este păcat de toate eforturile care s-au făcut, de faptul că și-a bătut joc de jucători, de energia consumată din partea celor care au crezut în acest „antrenor”.viorel-ion-1
Este singurul vinovat, prin lipsa lui de asumare, pentru întreaga situație a Gloriei Buzău, echipă fanion a orașului nostru. Nu l-a preocupat decât buzunarul lui, prin BLATURILE făcute!
În momentul de față ne gândim la o soluție pentru redresarea echipei de fotbal alături de oameni dornici de sport, nu la care să primeze partea financiară personală.”, a scris deputatul Ciolacu pe pagina sa de Facebook.
Astăzi, situația Gloriei Buzău nu este deloc roz. Echipa a rămas fără bani, iar antrenorul Ion Viorel a fost exclus de FRF pentru aranjarea unor meciuri, alături de Romeo Bunică și alți câțiva jucători.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close