Politică

Deputatul Marcel Ciolacu, discuție despre BANI: „O spun în fața oricui!”

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, este mulțumit de modul în care au fost folosite resursele bugetare la Primăria Municipiului și la Consiliul Județean Buzău. Liderul social-democrat a apreciat activitatea echipelor manageriale conduse de către Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma, arătându-se dispus să militeze în continuare la București pentru direcționarea de fonduri către județul nostru.

Afirmațiile au fost făcute ieri, în cadrul discursului de la Conferința Municipală de alegeri a PSD Municipiu. Deputatul Ciolacu a ținut să sublinieze că Primăria și CJ au implementat o politică de cheltuire judicioasă a banului public, iar asta se vede în realizările curente:

Niciodată nu a existat o gestionare mai bună a bugetului propriu decât cea pe care o văd eu acum atât în municipiul, cât și în județul Buzău. Am și învățat să citesc cifre; am și învățat să citesc hârtii și o pot spune cu toată tăria în fața oricui, la orice televiziune și în fața oricărui partid contracandidat: Nu a existat până acum o disciplină financiară cum este în acest moment în municipiul Buzău și în județul Buzău. Este un adevăr ce trebuie susținut și respectat.”, a declarat liderul PSD.

De asemenea, deputatul social-democrat a lăsat să se înțeleagă faptul că va continua să facă lobby la București pentru ca Buzăul să fie printre județele care primesc în continuare fonduri pentru dezvoltare:

Mă interesează problemele urgente pentru buzoieni poate și mai multe proiecte. Pentru că domnul Neagu a fost de acord să transfere proiecte câștigate pe fonduri naționale pe fonduri europene, lucru lăudabil atât pentru administrația județeană cât și pentru țară, atunci așteptăm să ni se mai dea niște bani pentru că așa este normal.”, a mai spus deputatul Marcel Ciolacu, lăsând să se înțeleagă ca va milita la București pentru obținerea de noi finanțări.

Cât privește luptele de pe scena politică buzoiană, liderul PSD a fost, ca de fiecare dată, rezervat, preferând să își concentreze forțele într-o altă direcție:

Întotdeauna au existat probleme cu adversari politice, cu alianțe inventate sau neinventate. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, de municipiul nostru, de buzoienii noștri.  (…) Aș ascunde tot adevărul dacă nu aș spune că nu este o perioadă extraordinară pentru partidul nostru. E o perioadă în care suntem atacați din toate părțile, dar noi trebuie să mergem mai departe.”, a încheiat liderul PSD Buzău.

Ieri, primarul Constantin Toma a fost ales în unanimitate președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău, cu votul celor aproape patru sute de membri prezenți și cu sprijinul deputatului Marcel Ciolacu.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */