PoliticăȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Deputatul Nicolae Roman și-a dat demisia din grupul parlamentar al AUR

Singurul deputat ales pe listele AUR la Buzău, generalul Nicolae Roman, și-a anunțat demisia din grupul parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor. Parlamentarul de Buzău și-a anunțat demisia chiar de la tribuna Parlamentului.

Astăzi, generalul Nicolae Roman a anunțat că va părăsi grupul deputaților AUR, urmând să activeze ca neafiliat. Gestul are legătură cu rezultatele alegerilor interne din Alianța pentru Unirea Românilor.

Daţi-mi voie să folosesc acest microfon pentru a îmi cere scuze tuturor prietenilor mei, pe care se pare că i-am indus în eroare asupra a două persoane. Una dintre ele mai în vârstă, un proverb zice – lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba. Alta, care se apropie de jumătatea vieţii, dar sunt convins că nici până la sfârşitul ei şi nici cu încă o viaţă nu va putea face demonstraţia celor şapte ani de acasă”, a spus Roman, în plenul Camerei Deputaţilor

Pentru funcţia de preşedinte al AUR au candidat George Simion și Dănuţ Aelenei, Simion primind 784 de voturi, în vreme ce contracandidatul său a strâns doar 38 de voturi.

Din echipa cu care a candidat George Simion fac parte, printre alţii, Claudiu-Richard Târziu – preşedinte CNC, Sorin Lavric – preşedinte Senat AUR, Marius-Dorin Lulea – prim-vicepreşedinte, Cristian David – secretar general, precum şi Adrian-George Axinia, Dan Tanasă, Gianina Şerban, Raluca-Elena Amariei, Robert Alecu şi Valeriu Munteanu – vicepreşedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button