PoliticăȘtirile zilei

Deputatul PSD Andi Cristea, întrevedere cu președintele Comisiei de politică externă și integrare europeană din Parlamemtul Republicii Moldova

În contextul vizitei oficiale a delegației Parlamentului Republicii Moldova, în România, deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea, a avut o întrevedere cu deputata Doina Gherman, Președintele Comisiei de politică externă și integrare europeană din legislativul de la Chișinău.

„Vizita doamnei Gherman a reprezentat un bun prilej pentru a discuta despre cum putem sprijini parcursul european pe care se află în acest moment Republica Moldova, dar și ce proiecte comune am putea dezvolta la nivel de cooperare parlamentară.. Având în vedere faptul că cetățenii moldoveni au arătat că susțin calea pro-europeană, sunt convins că în viitor colaborarea dintre cele două parlamente naționale și, în special, dintre Comisiile pentru politică externă și afaceri europene va fi una foarte bună.”, a precizat deputatul Andi Cristea, într-o postare pe rețelele de socializare.

Cei doi politicieni, din România și Republica Moldova, sunt și colegi în cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: