PoliticăȘtirile zilei

Deputatul Romeo Lungu: „Alocația de hrană pentru pacienții internați și pentru copiii din centrele de plasament se va majora”

Alocația de hrană pentru pacienții internați și pentru copiii din centrele de plasament se va majora, anunță deputatul PSD Romeo Lungu, după inițierea unui proiect de hotărâre în acest sens.

Într-un text postat pe pagina sa de Facebook, deputatul buzoian anunță că a inițiat, împreună cu un grup de parlamentari, un proiect de lege pentru majorarea alocației de hrană pentru pacienții din spitale și copiii din centrele de plasament:

Majorarea alocației de hrană este absolut necesară, având în vedere faptul că, în cazul spitalizării, valoarea nutritivă suplimentară trebuie să #compenseze vulnerabilitatea creată de efectele bolii pentru care a fost necesară spitalizarea.” arată deputatul în mesajul său.

Pentru ca hotărârea să intre în vigoare este nevoie ca proiectul să treacă de plenul Parlamentului.

Alocația de hrană pentru pacienții internați și pentru copiii din centrele de plasament va fi 𝟮𝟮 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶‼️Am #inițiat împreună cu mai mulți colegi 𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗲 pentru a rezolva această problemă majoră a 🏥 spitalelor din România. Majorarea alocației de hrană este absolut necesară, având în vedere faptul că, în cazul spitalizării, valoarea nutritivă suplimentară trebuie să #compenseze vulnerabilitatea creată de efectele bolii pentru care a fost necesară spitalizarea. Astăzi proiectul a trecut de Comisia pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului, din care fac parte, iar în curând va trece și de plen.”, este mesajul deputatului Romeo Lungu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: