Știrile zilei

DERAPAJ verbal, al primarului din Vadu Pașii: „Prostule, tactu…”

Derapaj verbal al primarului din Vadu Pașii, după un atac al opoziției din comună. În urma unui schimb de replici cu un internaut care lansase la adresa sa o acuzație extrem de gravă, edilul a răbufnit: „Prostule tactu a negociat ..”.

Războiul replicilor s-a purtat pe un grup de Facebook dedicat comunei Vadu Pașii. Totul a pornit de la un presupus membru PSD, care a postat pe Facebook un mesaj extrem de acid la adresa primarului liberal din comună. Proprietarul contului cu numele „Ioniță Valentin” a fost cel care a aprins scânteia scandalului, iar ce a urmat ține mai mult de domeniul mahalalei decât de cel instituțional.

După ce oponentul primarului l-a acuzat pe cel din urmă de o înțelegere oneroasă cu un consilier al puterii, edilul a răbufnit, făcându-l „prost” pe tânăr:

„Prostule tactu a negociat pretul cu proprietarul terenului, achizitia acestui teren a fost necesara pt construirea unei sali de sport in valoare de 60 miliarde vechi.Ulterior negocierii a fost expertizat terenul de catre un specialist,acreditat de catre institutiile statului.Fara acest teren investitia nu se materializa.”, a scris edilul pe Facebook.

Crezând că poate aduce un strop de echilibru și decență în răfuiala celor doi, deputatul PSD Sebastian Radu a fost luat la rost de viceprimarul comunei, penelistul Georgescu, cel care l-a numit pe parlamentarul buzoian „cățelul lui Cezar Preda”.

În replică, deputatul Radu a încercat să-i predea viceprimarului o lecție de eleganță:Cristi Georgescu, probabil ca ați vrut să scrieți “ Domnul “ , atunci când nu aveți argumente alegeti să aruncați cu noroi , alegeți să folosiți un limbaj care nu vă face cinste . Asta ne arata gradul de cultura și nivelul de educație , cel mai ușor este să jignești , fiecare face ce poate !


Legat de colaborarea mea cu Cezar Preda , nu este nimic de care să-mi fie rusine , din contră , sunt mândru că astazi , cu multă muncă , sunt egalul lui . Din păcate sau din fericire , domnia voastră veți rămâne cel mult vicele celui cu care astăzi vremelnic colaborați . Și cred că trebuie menționat faptul că ocupați o funcție astazi , datorita votului acelor consilieri pe care astăzi îi blamați !
În rest , mereu m-am ocupat cu munca ! Daca aveti alte informații vă rog să le faceți publice , alaturi de dovezi , dacă nu aștept scuze .

Sursa fotografiilor: facebook.com

7 comentarii

 1. Mie imi vine sa rad de fatarnicia romanului, care se bate cu pumnul in piept ca el vrea respect. Vrea pe dracul, va spun eu. Pana nu isi alege el unul pe masura lui, nu se lasa.. Bravos, națiune, halal sa-ti fie!

 2. De ce nu pot sa postez o fotografie aici? Vad ca dumneavoastra ati postat, pe noi de ce nu ne lasati? Poate avem ceva important de spus!

 3. Trebuie intrebat daca este oportun sa arunce banii pe clientela de presa. De ani de zile da banii locuitorilor din Vadu Pasi unui individ precum aurel tureaca. Sunt locuitor al comunii dar credetima ca nu sunt de acord sa primeasca bani niste oameni straini de comuna care nu fac nimic pentru buna starea noastra.

  Contracte la zii:
  TEREACA MEDIA 500 roni/luna
  ASOCIATA JURNALISTILOR BUZOIENI 500 roni /luna
  LOGOVISON SRL – 400 roni/luna
  FAZ MEDIA – 300 roni/luna

 4. E incredibil cum isi permite sa vorbeasca PRIMARUL CELEI MAI MARI COMUNE DIN JUDET !
  Pai daca isi permitea sa se exprime asa primarul Toma fata de vreun buzoian, chiar si in mediul virtual , in secunda 2 era condamnat de toata opinia publica buzoiana si isi pierdea si sustinatorii !!
  E de nepermis ca in vremurile actuale sa mai existe printre noi astfel de mici Ceausesti locali care sa-si permita sa lezeze DEMINITATEA si DREPTURILE CETATEANULUI, facandu-le albie d eporci, doar pt ca exista si cetateni care ‘indraznesc’ sa aibe o opinie contrara sau sa conteste un anumit lucru !
  Dar probabil ca la Vadu Pasii acolo lumea e prea indobitocita, ramasa in timp, ori pur si simplu le e frica de primarul mitocan, de permit asemenea derapaje grave din partea acestuia!

 5. Vai de noi, asa știre de tot rahatul scuzați-mă expresia. Dacă ai ajuns, Chijer să le dai la „ăștia” de la ziar pe foaie sa scrie tot ce visezi tu noaptea am ajuns o tara de proști. Îmi pare rău că voi, cetățenii comunei Vadu Pașii ați crezut în 2012 în acest om pe nume Chijer și ați dat jos un om cu caracter,bun și onest Ion Grama. Vă meritați soarta, dragi cetățeni! Conturile de facebook Ioniță Valentin, Moraru și altele sunt ale familiei Chijer care nu știu altceva sa facă decât sa instige lumea. Dragii cetățeni ai comunei Vadu Pașii cred în voi cum am crezut și în 2016 cand domnul primar Gheorghe Firon a câștigat alegerile și a demonstrat ca se poate face ceva în aceasta comuna dacă se vrea și vreau să cred că și în 2020 veți vota binele pentru comuna noastră și nu răul (Chijer). Mulțumesc!

 6. Mai oameni buni din Vadu-Pasii, cum puteti sa va lasati pacaliti si prostiti ca vitele de un asemenea primar???…. Voi chiar nu pricepeti ca ”PROSTUL,, ala la care se refera ”educatul,, vostru primar il reprezinta de fapt pe oricare alt cetatean cu opinii diferite ??… Cu exprimarea asta, primarul vostru tocmai s-a dat de gol ca asa va vede in sinea lui — niste ”PROSTI,, adica niste vite care trebuie doar sa-l voteze in turma, in niciun caz sa se puna cu ceva contra lui !!!!!
  Tot ce s-a facut la voi in comuna (strazi asfaltate, pod nou) s-a facut cu BANI EUROPENI, prin intermediul Consiliului Judetean , nu ca ar fi facut primarul asta asa ceva !!!
  Interesul lui de baza e la afaceri personale, la salariul baban de peste 7000 de RON si sa-si tina nevasta pe fotoliul caldut de contabil… De voi , il doare fix in c…r, doar s-a vazut clar cum se exprima la adresa cetateanului simplu !!!
  Asta NU E COMPORTAMENT NORMAL DE PRIMAR, foarte rusinos ce se intampla la voi acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: