EconomicȘtirile zilei

Deschidere LIDL Buzău | Ce spun oficialii (foto)

Reconfigurarea zonei Eroilor din municipiul Buzău continuă. În curând, un nou magazin Lidl va fi deschis chiar în zona intersecției Bulevardului Unirii cu Bulevardul 1 Decembrie și Calea Eroilor. Reprezentanții retailerului german au transmis, într-un punct de vedere solicitat de „Reporter Buzoian”, că nu pot avansa un termen privind deschiderea noului magazin, însă că lucrările sunt în grafic:

„Construcția unui magazin este un proces complex, ce depinde de o serie de factori impredictibili, printre care condițiile meteo, astfel că este prematur să discutăm despre data de finalizare a lucrării. Așa cum procedăm pentru toate noile unități, vom anunța inaugurarea noului magazin printr-un comunicat de presă, în apropierea datei de deschidere.”, se arată în comunicatul de presă al companiei.

În curând, reprezentanții retailerului german vor oferi detalii și despre campaniile de recrutare. Magazinul Lidl Eroilor va crea noi locuri de muncă, însă, până acum, compania nu a oferit detalii despre condițiile de angajare.

Calea Eroilor a fost revitalizată prin proiectul de dezvoltare și modernizare implementat de Primăria Buzău în primăvara anului 2018. Tot atunci, compania germană Kaufland a deschis un nou magazin, pe locul fostei fabrici de lapte din Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. „Calea Eroilor a fost revitalizată prin proiectul de dezvoltare și modernizare implementat de Primăria Buzău în primăvara anului 2018” .. :))))) pe bune, credeti ca suntem fara creier sa credem asta?? Nu toata lumea stie ca au fost fonduri din alta parte? eroul satului doar lasa sa se creada asta in mod FALS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button