Utile

Descoperă 3 trucuri care îți vor ușura viața atunci când folosești imprimanta

Imprimantele sunt mai mult decât niște gadget-uri care transformă fișierele digitale în documente pe hârtie. Aceste accesorii de birou surprind prin posibilitățile lor. De multe ori, utilizatorii nici nu au idee cât de inteligent lucrează. În continuare vei regăsi câteva trucuri de imprimare, care îți vor face viața mult mai ușoară.

Cum verifici nivelul de cerneală?

Indiferent ce cartușe imprimante de calitate folosești pentru imprimantă, acestea se epuizează atunci când ai mai multă nevoie de ele. În plus, multe modele de imprimantă nu informează despre starea nivelului de cerneală. Și acest lucru poate fi un inconvenient destul de mare.

Dacă imprimanta ta are un nivel scăzut de cerneală, nu înlocui cartușele imediat. Se recomandă să aștepți până în momentul când calitatea imprimării s-a deteriorat. Dar cum se verifică dacă este suficientă cerneală în cartuș?

De câțiva ani, literele care alcătuiesc cuvântul Google folosesc culori primare. Prin urmare, sigla gigantului mondial este cea mai rapidă modalitate de a verifica nivelurile reale de cerneală din cartușe.

Cum economisești cerneală cu ajutorul fonturilor?

Dorești să imprimi mai mult cu un singur cartuș? Este uimitor, dar fontul pe care îl folosești contează. Lista fonturilor economice include: Century, Gothic, Ecofont, Times Roman, Calibri și Verdana.

Printre fonturile care contribuie la creșterea consumului de cerneală sau toner HP 44A bun se numără Arial și omniprezentul Tahoma. Prin urmare, data viitoare când vrei să apeși butonul de tipărire, gândește-te de două ori la fontul folosit.

Imprimarea de pe telefon

Știai că este posibil să tipărești documente folosind telefonul? Dacă nu, atunci este momentul potrivit pentru a afla cum să o faci.  Programul de imprimare Google este un instrument dedicat utilizatorilor de dispozitive mobile Android, iar Air Print este omologul său destinat fanilor Apple.

Luate împreună, ambele servesc aceluiași scop – de a permite utilizatorilor de smartphone și tablete să imprime confortabil. Tot ce trebuie să faci este să îți conectezi imprimanta la aceeași rețea internă ca și dispozitivul mobil.

Adaugă imprimanta la contul tău Google și ceea ce este important, este faptul că nu sunt necesare drivere suplimentare pentru aceasta. Configurația Google Cloud Print este intuitivă și oricine, chiar și un neprofesionist se poate ocupa de acest lucru, căci Google oferă instrucțiuni detaliate.

Când vine vorba despre AirPrint, este și mai ușor. Steve Jobs spunea că este suficient să ai o imprimantă conectată la rețea și să rulezi Wi-Fi pe un dispozitiv mobil. Însă, nu toate imprimantele acceptă AirPrint, ceea ce face ca Google Cloud Print să domine piața în acest sens.

Nu mai aștepta și începe să utilizezi funcția de imprimare de pe dispozitivele mobile acum. O să vezi cât este de convenabil să imprimi în acest fel.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button